Ovatko kaverit, jotka imevät kukkoa ”homo”?

Home  >>  Uncategorized  >>   Ovatko kaverit, jotka imevät kukkoa ”homo”?

Ovatko kaverit, jotka imevät kukkoa ”homo”?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Hyvä lukija,

Vaikka tässä olevat neuvot on tarkoitettu otettavaksi BDSM: n näkökulmasta, totuus on todella, että neuvoja voidaan soveltaa yhtä lailla myös vaniljan näkökulmasta.

Poista ”cuck” -osa, ja viittaukset femdomiin, ja mitä sinulla on jäljellä, on vastauksesi.

Lyhyesti sanottuna, helvetissä ei - yksinkertainen teko toisen miehen fellating, ei väliä kuinka rakastavasti, ei kirjassani tee sinusta ”homo”... ja mitä tulee pitkään vastaukseen, ja ja miksi ja miksi, LUE!

Takaisin pari vuotta sitten, kun kirjoitin ensimmäisen kerran ”Cuck Central”, todella LOPULLINEN opas niille teistä, jotka ovat ”kipeä” (pun tarkoitettu), hah hah, olla cuckolded, sissified ja enemmän, Minulla ei todellakaan ollut aavistustakaan, että se lähtisi kuten se teki.

Itse asiassa, En valehtelisi kertoa teille, että ”Intian jumalatar” -kirjojen jälkeen (ja ne ovat puhtaasti romaaneja) - TÄMÄ erityinen ”miten” -kirja, tai manuaalinen, kuten mieluummin kutsun sitä, on todella ravistanut fetissimaailmaa.

Nary viikko kuluu ilman sitä keveiden minun luettelo myynti, ja ottaen huomioon määrä kaverit, jotka ovat piilevä ”homoseksuaali” taipumuksia ja halu imeä kukko (joka on todella paljon mitä on cuckolded on kiehuu alas, hehe — — että ihana kukko, akseli, hohtavan, vuotava pää, pallot... perseensä... AssHole, ja ass CRACK... ja WORRK... ja WORD... ja Word Crack... ja SHIPPING häntä kuin sinä HER...)

Mutta minä innostun pois, enkö olekin?

Tämä EI ole artikkeli siitä, mikä on niin valtava käänne päälle (tai suurimmat käynnistykset, totta puhuen) siitä, että se on aisankannattaja, ja miksi se on niin kuuma fantasia monille ihmisille.

Kyse on toisesta palavasta kysymyksestä, tai todellakin CONUNDRUM, joka ihmisillä on - miehet ja naiset mukaan lukien!

Maailmankuulu ja myydyin Cuck Central - 16 tapoja todella MORPH osaksi aisankannattajalle, jonka olet aina halunnut olla Mike Watson. Saatavilla osoitteessa

Koko ”olenko homo, jos teen tämän” arvoitus

Tai, ”Onko hän homo”, jos hän haluaa olla aisankannattaja..

Tai, ”Rakastaako hän todella minua”, jos hän haluaa olla aisankannattaja (ja tämän sanoi rouva Su, cuckoldress au extraordinnaire, jos voin sanoa niin, vain prinsessa Joanie - jos olet koskaan Shenzhenissä, Kiina - pudota minulle rivi, ja katson, voitko te kaksi liittää yhteen, hah hehe).. mutta taas, toinen viesti siellä.

Niin paljon kirjoitettavaa, niin paljon tekemistä, niin vähän aikaa, ja niin sen pitäisi olla todellinen sissy, joka palvelee rakastajattariaan sellaisena kuin olen tällä hetkellä!

Hehe (joten muistuta minua, jos en pääse yllä oleviin kahteen aiheeseen pian.)

Joka tapauksessa, kun taas aisankannattaja ja m-on-m-fantasiat ovat jotain paljon kavereita, harvat arvokkaat puhuvat siitä koskaan avoimesti (toisin kuin naiset, jotka ovat yleensä paljon avoimempia puhuessaan homoseksuaalisista haluista - ja suhteista - sekä moniarvoisista suhteista yleensä).

On tärkeää huomata, että useimmat kaverit, joilla on tällainen fetissi, ovat yleensä luottavaisia alfa-uroksia ”todellisissa” elämäntilanteissa. Varma, jotkut alla olevista vinkeistä tekevät sinusta täydellisen beetan... mutta jos olet tarpeeksi alfa kääntämään beeta, ja ole varma siitä, niin olet harvinainen löytö todellakin naisellesi!

On myös tärkeää välttää etiketit ja pysyä poissa.

Yhteiskunta maalaa meidät suluihin ja ”kiinteisiin” luokkiin, kun totuus on, että kyse on harmaan sävyistä jokaiselle yksilölle.

Esimerkiksi, tunnemmeko yhden henkilön, joka on ”todella” alistuva 24/7?

Jopa lukittu ja siveä uros joutuu usein riitoihin Dominansa kanssa... vaikkakin kohteliaita!

Jopa kaikkein tiukka ja julma (hei, se on hyvä joskus!) hallitsevat naiset haluavat joskus yksinkertaisesti ”pitää” miehen, jonka kanssa he ovat suhteessa. Tarkoittaako tämä, että he ovat vähemmän hallitsevia seurauksena?

Ei kaikki, ystäväni.

Kyse on harmaan sävyistä, ja nyt palava kysymys.

Oletko ”homo”, jos imetät munaa?

Hyvin, minun mielestäni se on tämä.

Jos haaveilet olla todellisessa SUHTEESSA saman sukupuolen henkilön kanssa, vasta sitten alamme päästä ”homo” tai ”lesbojen” alueelle.

Ei siinä, että siinä olisi mitään vikaa, mutta suurimmassa osassa tapauksia, aisankannattajat eivät ole koskaan ajatelleet todellista suhdetta mihinkään muuhun miehen osaan kuin hänen kukkoonsa, pallot ja aasi - - ja muu siihen liittyvä leikki!

Tämä ei tee sinusta homoa. Tämä yksinkertaisesti sanoo, että haluat tutkia ja olla yhteydessä naiselliseen puoleseesi, ja LÄHETÄ!

On valtava, valtava ero homoseksuaalisten kohtaamisten nauttimisen ja ”homouden” välillä.

Vielä enemmän, vaikka tämä luokittelisi sinut homoksi - - kuka todella välittää?

Niin kauan kuin olet mukava syvällä sisimmässäsi tekemäsi kanssa, ja niin ovat kumppanisi, kuka todella välittää siitä, mitä ihmiset ajattelevat?

Sillä ei todellakaan ole väliä - joten älä anna näiden ajatusten hämärtää hauskaa! Mainitsen tämän vain siksi, että yllä oleva kysymys on ensimmäinen asia, joka ponnahtaa useimpien ihmisten mieleen, kun aisankannattaja kasvatetaan, ja yleensä painii yllin kyllin sen miehen osan kanssa, joka haluaa ”päästää irti” - ja lopulta, sosiaalisen ehdollistamisen vuoksi, voittaa.

Tämä on todellakin surullista, koska et voi koskaan todella päästä eroon perimmäisistä toiveistasi ja siitä, kuka olet todella syvällä sisällä.

Mike Watsonin höyryävän kuuma ”Aisankannattaja-kokoelmat”.. saatavana osoitteessa

Anna lupaus vahvistaa itsellesi, että jos todella pidät alistamisesta, tai nöyryytetään - - tai nuolee toisen miehen palloja niin kuin haluaisit sinun nuolemisen - tai jotain sellaista, sitten edellyttäen, että se on CONSENSUAL, siinä ei ole mitään vikaa!

Toista tämä itsellesi uudestaan ja uudestaan. Vahvista myös itsellesi (jos olet mies) että et aio antaa ”sosiaalisten tapojen” sanella mitä voit tai ei voi nauttia, tai kuinka elät elämääsi yleensä!

Kuten Claude Bristol oikein totesi uskomisen taikuudessa, ”Samojen laulujen toistaminen, samat loitsut, samat vakuutukset johtavat uskomukseen, ja kun siitä uskomuksesta tulee syvä vakaumus, asioiden on tapahduttava ”.

Usko minua, kun päästät alitajuntasi irti pyrkiessäsi siihen, mitä se todella haluaa - - ihmeet voivat - ja tapahtuu!

Paras,

Mike Watson

P.S. - Varmista myös, että tutustut Intian femdom-kirjojen kokoelmaan (ilmeisesti yhä suositumpi teema) seuraavassa URL-osoitteessa - 

Tämä kohde ilmestyi ensimmäisen kerran täällä - - mutta koska Medium kielsi tilin, no... tässä menee tänne!

%d bloggers like this: