Είναι παιδιά που πιπιλίζουν το πουλί «γκέι»;

Home  >>  Uncategorized  >>   Είναι παιδιά που πιπιλίζουν το πουλί «γκέι»;

Είναι παιδιά που πιπιλίζουν το πουλί «γκέι»;

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Αγαπητέ αναγνώστη,

Ενώ οι συμβουλές εδώ πρέπει να λαμβάνονται από την άποψη του BDSM, η αλήθεια είναι ότι η συμβουλή είναι εξίσου εφαρμόσιμη και από την άποψη της βανίλιας.

Αφαιρέστε το «cuck» μέρος, και τις αναφορές σε femdom, και αυτό που μένει με είναι η απάντησή σας.

Εν ολίγοις, κόλαση δεν -η απλή πράξη της fellating έναν άλλο άνθρωπο, δεν έχει σημασία πόσο στοργικά, doesnt στο βιβλίο μου να σας κάνει «gay»... και όσον αφορά τη μακρά απάντηση, και το γιατί και γιατί, ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Πίσω μερικά χρόνια πριν, όταν για πρώτη φορά έγραψε «Cuck Central», πραγματικά το ΟΡΙΣΤΙΚΟ οδηγό για όσους από εσάς είναι «πόνο» (λογοπαίγνιο προορίζεται), hehe, να κερατωθεί, sissified και περισσότερο, Πραγματικά δεν είχα ιδέα ότι θα απογειωθεί όπως έκανε.

Στην πραγματικότητα, δεν θα έλεγα ψέματα για να σας πω ότι μετά τα βιβλία της «Ινδικής Θεάς» (και αυτά είναι καθαρά μυθιστορήματα) — αυτό το συγκεκριμένο «πώς να» βιβλίο, ή εγχειρίδιο όπως προτιμώ να το αποκαλώ έχει πραγματικά συγκλονίσει τον κόσμο του φετίχ.

Δεν περνάει μια εβδομάδα χωρίς να είναι στην κορυφή της λίστας με τις πωλήσεις μου, και δεδομένου του αριθμού των τύπων που έχουν λανθάνουσες «ομοφυλοφιλικές» τάσεις και την επιθυμία να πιπιλίζουν το πέος (που είναι πραγματικά πολλά από αυτά που βράζει το να είναι κερατωμένος, αυτός ο υπέροχος κόκορας, ο άξονας, το αστραφτερό, το διαπερατό κεφάλι, οι μπάλες... ο πισινός του... ο κόπανος και ο πισινός... και τον λατρεύεις όπως την κάνεις...)

Αλλά παρασύρομαι, έτσι δεν είναι;

Αυτό ΔΕΝ είναι ένα άρθρο σχετικά με το τι είναι μια τέτοια τεράστια στροφή (ή τις μεγαλύτερες ενεργοποιήσεις, γι 'αυτό το θέμα) για να κερατωθεί, και γιατί είναι μια τέτοια καυτή φαντασία για πολλούς ανθρώπους.

Πρόκειται για το άλλο καυτό ερώτημα, ή ακόμα και το CONUDRUM που έχουν οι άνθρωποι — συμπεριλαμβανομένων των ανδρών και των γυναικών!

Το παγκοσμίου φήμης και μπεστ σέλερ Cuck Central - 16 τρόποι για να μεταμορφώσετε πραγματικά τον κερατωμένο που πάντα θέλατε να είστε από τον Mike Watson. Διαθέσιμο στο

Το όλο «είμαι γκέι αν το κάνω αυτό» αίνιγμα

Ή, το «Είναι γκέι» αν θέλει να κερατωθεί σκέψης.

Ή, «με αγαπάει πραγματικά» αν θέλει να είναι κερατωμένος (και αυτό ειπώθηκε από την κυρία Su, cuckoldress au εξαιρετική αν μπορώ να το πω έτσι, ταιριάζει και ισούται μόνο με την πριγκίπισσα Joanie — αν είστε ποτέ στο Shenzhen, Κίνα — ρίξτε μου μια γραμμή, και θα δω αν εσείς οι δύο μπορείτε να συνδέσετε, hehe). αλλά και πάλι, μια άλλη θέση εκεί.

Τόσα πολλά να γράψω, τόσα πολλά να κάνω, τόσος λίγος χρόνος, και έτσι πρέπει να είναι για μια αληθινή αδερφή που υπηρετεί την κυρία της όπως είμαι εγώ τώρα!

Hehe (οπότε θυμίστε μου αν δεν φτάσω στα παραπάνω δύο θέματα σύντομα.)

Τέλος πάντων, ενώ οι απατούρες και οι φαντασιώσεις m-on-m είναι κάτι που πολλοί άντρες είναι μέσα τους, ελάχιστοι πολύτιμοι θα μιλήσουν γι' αυτό ανοιχτά (σε αντίθεση με τα θηλυκά που είναι γενικά πολύ πιο ανοιχτά όσον αφορά τις ομοφυλοφιλικές επιθυμίες — και τις σχέσεις — καθώς και τις πολυάνδροες σχέσεις γενικότερα).

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άντρες με αυτό το είδος φετίχ είναι συνήθως αρσενικά με αυτοπεποίθηση σε «πραγματικές» καταστάσεις ζωής. Σίγουρα, μερικές από τις συμβουλές που ακολουθούν σας μετατρέπουν σε τέλεια βήτα... αλλά αν είστε αρκετά άλφα για να ενεργοποιήσετε τη βήτα, και να είστε σίγουροι γι 'αυτό, τότε είστε ένα σπάνιο εύρημα για τη γυναίκα σας!

Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγετε και να μείνετε μακριά από ΕΤΙΚΕΤΕΣ.

Η κοινωνία μας ζωγραφίζει σε παρένθεση και «σταθερές» κατηγορίες όταν η αλήθεια είναι ότι όλα έχουν να κάνουν με αποχρώσεις του γκρι για κάθε άτομο.

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ένα άτομο που είναι «πραγματικά» υποτακτικό 24/7;

Ακόμα και ένα κλειδωμένο και αγνό αρσενικό συχνά τσακώνεται με την Αρχόντισσά του... αν και ευγενικά!

Ακόμη και η πιο αυστηρή και σκληρά (hey, αυτό είναι καλό μερικές φορές!) οι κυρίαρχες κυρίες μερικές φορές απλά θέλουν να «κρατούνται» από το αρσενικό με το οποίο βρίσκονται σε σχέση. Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο κυρίαρχοι ως αποτέλεσμα;

Όχι όλα, φίλε μου.

Έχει να κάνει με τις αποχρώσεις του γκρι, και τώρα το φλέγον ερώτημα.

Είσαι «γκέι» αν πιπιλίζεις πουλί;

Λοιπόν, η δική μου γνώμη είναι αυτή.

Εάν ονειρεύεστε να είστε σε μια πραγματική ΣΧΕΣΙΑ με ένα άτομο του ίδιου φύλου, μόνο τότε αρχίζουμε να μπαίνουμε σε «γκέι» ή «λεσβιακό» έδαφος.

Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτοί που κερατώθηκαν ποτέ δεν σκέφτηκαν μια πραγματική σχέση με οποιοδήποτε άλλο μέρος του άντρα εκτός από το πουλί, τα μπαλάκια και τον κώλο του — και άλλο σχετικό παιχνίδι!

Αυτό δεν σε κάνει γκέι. Αυτό απλά λέει ότι θέλετε να εξερευνήσετε και να είναι σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά σας, και ΥΠΟΒΟΛΗ!

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο να απολαμβάνεις ομοφυλοφιλικές συναντήσεις και στο «να είσαι γκέι».

Ακόμα περισσότερο, ακόμα κι αν αυτό σε κατέταξε ως γκέι... ποιος νοιάζεται πραγματικά;

Εφ 'όσον είστε άνετα βαθιά μέσα σας με αυτό που κάνετε, και το ίδιο είναι οι συνεργάτες σας, ποιος νοιάζεται πραγματικά για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι;

Πραγματικά δεν έχει σημασία — γι' αυτό μην αφήνετε αυτές τις σκέψεις να θολώνουν τη διασκέδαση σας! Το αναφέρω αυτό μόνο και μόνο επειδή η παραπάνω ερώτηση είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων όταν ανατίθεται το κερατάκι, και συνήθως παλεύει με το κομμάτι του ανθρώπου που θέλει να «αφήσει να φύγει» και τελικά, λόγω της κοινωνικής προσαρμογής, κερδίζει.

Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό, καθώς ποτέ δεν μπορείτε πραγματικά να ξεφύγετε από τις πιο άσημες επιθυμίες σας και ποιος πραγματικά είστε βαθιά μέσα σας.

Οι αχνιστές «Εξαπαμένες Συλλογές» του Mike Watson.

Ορκίσου να επιβεβαιώσεις στον εαυτό σου ότι αν πραγματικά σου αρέσει η υποταγή, ή να ταπεινώνεσαι — ή να γλείφεις τα μπαλάκια ενός άλλου άντρα όπως θα ήθελες να γλείψεις τα δικά σου — ή οτιδήποτε τέτοιο, τότε αρκεί να είναι συναινετικό, δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό!

Επαναλάβετε αυτό στον εαυτό σας ξανά και ξανά. Επιβεβαιώστε επίσης στον εαυτό σας (αν είστε άντρας) ότι ΔΕΝ πρόκειται να αφήσετε τα «κοινωνικά ήθη» να υπαγορεύουν τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να απολαύσετε, ή πώς θα ζήσετε τη ζωή σας γενικά!

Όπως σωστά σημείωσε ο Claude Bristol στη Μαγεία της Πίστης, «Η επανάληψη των ίδιων ψαλμών, των ίδιων ξόρκια, οι ίδιες επιβεβαιώσεις οδηγούν στην πίστη, και μόλις αυτή η πίστη γίνει μια βαθιά πεποίθηση, τα πράγματα θα συμβούν».

Πιστέψτε με, μόλις αφήσετε το υποσυνείδητό σας χαλαρό όσον αφορά την επιδίωξη αυτού που πραγματικά θέλει — — τα θαύματα μπορούν — και να συμβούν!

Καλύτερο,

Μάικ Γουάτσον

Υ.Γ. — Να είστε βέβαιος επίσης, για να ελέγξετε έξω συλλογή ΒΙΒΛΙΑ για την ινδική femdom (προφανώς ένα όλο και πιο δημοφιλές θέμα) στο ακόλουθο URL — 

Αυτό το αντικείμενο εμφανίστηκε για πρώτη φορά εδώ - - - - - αλλά δεδομένου ότι Medium απαγόρευσε το λογαριασμό, καλά... εδώ πηγαίνει εδώ!

%d bloggers like this: