Момчета, които смучат петел „гейовете“?

Home  >>  Uncategorized  >>   Момчета, които смучат петел „гейовете“?

Момчета, които смучат петел „гейовете“?

5
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Уважаеми читатели,

Докато съветите тук са предназначени да бъдат взети от гледна точка на BDSM, истината наистина е, че съветите са еднакво приложими и от гледна точка на ванилия.

Премахнете частта „cuck“ и препратките към фемдом и това, което ви остава, е вашият отговор.

Накратко, по дяволите не - простият акт на свиване на друг мъж, без значение колко любящо, в моята книга не ви прави „гей-“... и що се отнася до дългия отговор, и защо и защо, ПРОЧЕТЕТЕ НА!

Преди няколко години, когато за първи път писах „Cuck Central“, наистина ОКОНЧАТЕЛНОТО ръководство за онези от вас, които са „болни“ (предназначени за игра на думи), хехе, да бъдат рогоносец, сисифицирани и други, наистина нямах представа, че ще излети, както го направи.

Всъщност не бих излъгал да ви кажа, че след книгите „Индийска богиня“ (а това са чисто романи) — ТОЗИ конкретна книга „как да“ или наръчник, както предпочитам да го наричам, наистина разтърси света на фетиша.

Нари минава седмица, без да оглавява списъка ми с продажби и като се има предвид броят на момчетата, които имат латентни „хомосексуални“ тенденции и желание да смучат петел (което наистина е много от това, което е рогоносец, се свежда до, хехе - този прекрасен петел, шахтата, блестящата, спукана глава, топките... дупето му... задника и дупето CRACC... и да му се покланяш, както го правиш...)

Но се увличам, нали?

Това НЕ е статия за това какво е толкова огромен завой (или най-големите завои, за този въпрос) за това да бъдеш рогоносец и защо е толкова гореща фантазия за много хора.

Става въпрос за другия горещ въпрос, или наистина COUNDRUM, който хората имат - мъже и жени, включително!

Световноизвестният и бестселър Cuck Central - 16 начина наистина да се преобразите в рогоносеца, който винаги сте искали да бъдете от Майк Уотсън. Предлага се на

Цялата „Гей ли съм, ако направя това“ главоблъсканица

Или „Гей ли е“, ако иска да бъде рогоносец.

Или „наистина ли ме обича“, ако иска да бъде рогоносец (и това беше казано от мадам Су, cuckoldress au extraordinnaire, ако мога да кажа така, съвпадащи и равни само от принцеса Джоани - ако някога сте в Шенжен, Китай - пуснете ми линия и ще видя дали вие двамата можете да се свържете, хехе). но отново, друг пост там.

Толкова много да пиша, толкова много да се направи, толкова малко време, и така трябва да бъде за една истинска сиси, която служи на господарката си, както съм в момента!

Хехе (така ми напомнете, ако не стигна до горните две теми скоро.)

Както и да е, докато рогоносец и m-on-m фантазии са нещо много момчета са в, скъпоценните малцина всъщност някога ще говорят за това открито (за разлика от жените, които обикновено са много по-отворени по отношение на говоренето за хомосексуални желания - и взаимоотношения - както и полиандрозни отношения като цяло).

Ключово е да се отбележи, че повечето момчета с този вид фетиш обикновено са уверени алфа мъже в „реални“ житейски ситуации. Разбира се, някои от съветите отдолу ви превръщат в перфектната бета версия... но ако сте достатъчно алфа, за да превърнете бета и да сте уверени в това, тогава наистина сте рядка находка за вашата жена!

Също така е от ключово значение да избягвате и стоите далеч от ЕТИКЕТ

Обществото ни рисува в скоби и „фиксирани“ категории, когато истината е, че всичко е за нюанси на сивото за всеки индивид.

Например, познаваме ли един човек, който е „наистина“ покорен 24/7?

Дори заключен и целомъдрен мъж често ще влезе в спорове със своята Домина... макар и учтиви!

Дори и най-строгите и жестоко (хей, това е добре понякога!) доминиращите дами понякога просто искат да бъдат „държани“ от мъжа, с когото са във връзка. Означава ли това, че в резултат на това те са по-малко доминиращи?

Не всички, приятелю.

Става въпрос за нюанси на сивото, а сега и горещия въпрос.

„Гей“ ли си, ако смучеш пенис?

Е, моето поемане е това.

Ако мечтаете да сте в действителна ВРЪЗКА с човек от същия пол, едва тогава започваме да влизаме в „гей-“ или „лесбийска“ територия.

Не че има нещо лошо в това, но в по-голямата част от случаите тези, които са рогоносец, никога не са се замисляли за действителна връзка с която и да е друга част от човека, освен неговия петел, топки и дупе - и друга свързана игра!

Това не те прави обратен. Това просто казва, че искате да изследвате и да сте във връзка с женската си страна и да подадете!

Има огромна, огромна разлика между това да се наслаждаваш на хомосексуални срещи и „да бъдеш гей“.

Още повече, дори ако това ви класифицира като хомосексуалист - - на кого наистина му пука?

Докато се чувствате комфортно дълбоко в себе си с това, което правите, както и вашите партньори, които наистина се интересуват от това, което хората мислят?

Наистина няма значение - така че не позволявайте на тези мисли да замъглят забавлението ви! Споменавам това само защото този по-горе въпрос е първото нещо, което се появява в съзнанието на повечето хора, когато се отглежда рогоносец, и обикновено се бори в изобилие с частта от човека, която иска да „пусне“ - и в крайна сметка, поради социалната обусловеност, печели.

Това наистина е тъжно, тъй като никога не можете наистина да се измъкнете от най-основните си желания и кои наистина сте дълбоко в себе си.

Горещите горещи „Компилации на рогоносец“ от Майк Уотсън.. достъпно на

Дайте обет да потвърдите пред себе си, че ако наистина харесвате подчинението или унижаването - или облизването на топките на друг мъж, както бихте искали вашето да бъде облизано - или нещо от този характер, тогава при условие, че е КОНСЕНСУАЛ, няма нищо лошо в това!

Повторете това за себе си отново и отново. Също така потвърдете за себе си (ако сте мъж), че НЕ ще позволите на „социалните нрави“ да диктуват какво можете или не можете да се насладите, или как ще живеете живота си като цяло!

Както Клод Бристол правилно отбелязва в Магията на вярването, „Повторението на едни и същи песнопения, същите заклинания, същите утвърждения води до вяра и след като тази вяра се превърне в дълбоко убеждение, нещата трябва да се случат“.

Повярвайте ми, след като оставите подсъзнанието си да се разхлаби по отношение на преследването на това, което наистина иска - - чудесата могат - и се случват!

Най-добър,

Майк Уотсън

Послепис - Бъдете сигурни също, за да проверите колекция от КНИГИ за индийската фемдом (очевидно все по-популярна тема) на следния URL адрес - 

Този елемент за първи път се появи тук - - но тъй като Medium забрани акаунта, добре... тук отива тук!

%d bloggers like this: