Pse thellë paraqet është edhe vlerë një lexuar.

Home  >>  Uncategorized  >>   Pse thellë paraqet është edhe vlerë një lexuar.

Pse thellë paraqet është edhe vlerë një lexuar.

3
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Për të gjithë, unë duhet të them — nënshtruesit, dominantët, dhe madje edhe fetishistët “të rregullt” si të thuash.

Ka shumë arsye për këtë, natyrisht.

Dhe të gjitha të mbuluara në libër në seksionin “përfitimet” (ose faqen e shitjeve).

Por për mua, “kurorëzimi” (pun qëllim) #1 arsye?

Pse ju shkruani këtë libër në paraqesin, pse jo më shumë histori

Kështu tha një lexues dhe tifoz nga India, unë mendoj se...

Është një pyetje e mirë, dhe unë jam duke iu përgjigjur — TANI!

Sa herë keni menduar për diçka krejtësisht tjetër, shoku im — dhe pastaj BAM — si një çorapë që ju godet pas veshit (e mbushur me rërë të lagur!) — ju mendoni SEX — në cilado mënyrë që ju pëlqen?

Dhe nëntë herë nga dhjetë ose ndoshta 10 ose më shumë, kjo është për shkak të asaj që ju shihni para jush.

Femdom i mençur?

Mund të jetë SO juaj shtrirë në shtrat rastësisht, ato thembra të dukshme, dhe ajo ju injoron natyrshëm, sepse ajo me të vërtetë nuk e di se ju jeni atje.

Ose, një zonjë me këmbët e saj deri në stol park!

Ose keni lexuar në lidhje me zonjë në Kinë i cili vënë këmbët e saj të bukur pista deri në Starbucks dhe madje pështyu një njeri (Unë do të donte të ketë qenë atje, dhe unë do të kishte puthur thembra e saj dhe të paguar kafe e saj too!).

Ose, ndoshta ju LEXONI diçka interesante — por në të gjitha këto raste, kjo nuk është aq shumë vetëm foto — është POSE.

Pozicioni.

Pamja në sy!

Mënyra se si ajo përkulet — mban — këmbën — ose mënyra e vetme është duke folur pa u përpjekur për të!

Dhe femdom i mençur?

Sepse disa pozicione vetëm bërtas DOMINANCE!

Të dy meshkuj dhe femra! (dhe ndërsa shumica e pozicioneve në këtë libër janë “dominimi femëror”

orientuar, një çift ose një të paktën do të jetë i orientuar edhe COCK).

Sepse cocks vështirë, sidomos ato lakim lart janë sexy dhe dominant too!

Dhe për shkak se këto pozicione, ndërsa i njohur mirë “në përgjithësi”, vështirë se ndonjëherë shihet si “sexy” nga

veten e tyre, ose si “të gjitha në një” pozicionet luajnë ose në pozicione të përgjithshme për të afirmuar/riafirmuar dominimin në

asnjë mënyrë, formë apo formë!

Gabim i madh shoku im.

Dhe kjo është arsyeja pse unë e shkrova këtë libër — për të përmirësuar jetën tuaj seksuale — për t'ju dhënë njohuri të reja për atë që na nxjerr “nënshtrimet” dhe natyrisht, nëse keni nevojë për ndonjë këshillë më shumë për të qenë një “i mirë”

Dominante, ose Domina” — mirë — këto të sigurt do të ndihmojnë!

QË SHIKONI në sy, se VIBE është me të vërtetë ajo që është e gjitha!

Paraqet e thella nga Mike Watson

Dhe pa zhurmë më tej, miku im, që vetëm është një arsye pse ju duhet të lexoni librin.

Më shumë përfitime këtu, por për mua, kjo është përfitimi #1!

Dhe do të kthehem së shpejti.

Më të mirë,

Mike Watson

PS -Ky post së pari u shfaq KËTU - lidhje kanonike. Sigurisht, pasi Medium e pa të arsyeshme për të pezulluar llogarinë. E pra, humbja e tyre, hehe.

%d bloggers like this: