Kako me je gospođa Carrie natjerala da jedem svoje kite!

Home  >>  Uncategorized  >>   Kako me je gospođa Carrie natjerala da jedem svoje kite!

Kako me je gospođa Carrie natjerala da jedem svoje kite!

3
Dec,2022
Spicy Erotic
off

Često je to činila.

Često sam spominjao princezu Joanie kao vrhunac poniženja, tj. Bila je doista i još uvijek je ponižavajuća i findomina "au extraordinnaire", ali vjerujte mi, bodacious "široka četverovodna" Madam Carrie, ta "gruba" 23-godišnja djevojka iz Sečuana?

Agent za nekretnine "koji je nekad bio"?

Bila je ništa manje od Joanie!

Evo savršenog primjera onoga što mislim.

(nakon što se vratila s ugodnog putovanja u Velikoj Britaniji da je vaš doista, naravno, FINANCIRAN!)

Ja sam ništa ako ne dobar cuck i footboy, i ljudski bankomat! "Mogu li pitati gdje ste putovali u Velikoj Britaniji, gospođo Carrie", sjećam se da sam je plaho pitao nakon povratka jednog jutra nakon što sam joj poslužio doručak, i mislim da je tog dana bila posebno loše raspoložena.

"Ne. Umukni, dečko. Zar ne vidiš da jedem?" (to je, naravno, u oštrom kontrastu s drugim danima gdje bi željela da je "zabavljam" aka "progovori, dečko! Želim svoju jutarnju zabavu")

Mislim da je to bilo dva dana nakon što se vratila, a jet lag se očito nije istrošio, a govorila je nerantnim tonom glasa, kao da kaže "zašto me uopće smeta u ovom trenutku?"

"Ok, OK" Rekao sam, kao da je na refleksu, i nakon što sam se osvrnuo na to, to je bila jedna od rijetkih REAL pogrešaka koje sam napravio (za razliku od pogrešaka koje sam napravio bez namjere) u svim svojim vremenima s gospođom Carrie.

Bilo je i drugih, ali ovo je onaj koji strši na umu.

I opet u retrospektivi (iako unatrag, moj dragi čitatelj je uvijek 20/20 i više) Pretpostavljam da je moj odgovor bio pomalo nespretan čak i ako razmišljamo o odnosima "vanilije" (aka ne ženskog vodstva). Mislim, koja bi žena željela takav odgovor kad se očito ne osjeća na vrhu svijeta.

Možda sam se osjećao pomalo ljut zbog činjenice da se ne bi ni udostojila reći mi gdje je putovala (na moj novčić!) , a kamoli mi reći što je učinila.

Možda su to bili potisnuti osjećaji "posuđivanja" relativnom strancu (ljupka gospođica V, za koju mi je drago reći da više nije stranac, barem ne one lijepe duge potplate!)

Što god da je bilo, to je bio kardinalni grijeh najvišeg reda.

Ali pretpostavljam da je kazna koja je osigurana bila dovoljan podsjetnik da više nikada ne ponovim istu grešku, jer su joj se oči osvijetlile ljutnjom (otprilike u istom trenutku shvatio sam svoju vrlo ozbiljnu promašaj, a ona mi je bacila sok od naranče u lice, i dok sam mrmljao užurbano "oprostite, gospođo", riječi su izašle poput frkanja, dok sam udahnuo zrak dok je neki sok od naranče napravio To je put u mojim nosnicama i moje oči doslovno zalijevaju.

Nakon toga uslijedila je glasna CRASH!

Chinaware (NO puns namijenjen!) srušio doslovno svugdje, i na minutu je zvučalo kao da se sav pakao razbio, a u mom ošamućenom stanju uma, još uvijek pokušavajući shvatiti što se dogodilo, vidio sam kraljicu kako svijetli iz njezina "naslonjača" i vidio komadiće porculana, kapi soka od naranče "Tropicana" (očito je zavoljela ovu marku nakon putovanja u Velikoj Britaniji) i zalutali komadići tosta posvuda.

To je bio na vrhu off nered točno ispred mene, što je omlet obilno curi maslac, zalutali čili na vrhu ga gleda unatrag na mene kao da s forlorn izraz i govoreći "što se upravo dogodilo ovdje, Mike"?

To je ono što je moj vizualni osjećaj obradio, naravno.

Osjetio sam nešto sasvim drugo, jer su me ponovljeni udarci u glavu osjećali kao vreća za probijanje, a ti jaki dlanovi doslovno su me jače udarili svaki put kad je dlan sletio, ili se tako osjećao.

"Kako se usuđuješ tako ponašati, dečko! Trebate me poljubiti u noge i reći da vam je žao što imate loše jutro, gospođo Carrie!

I u nekoliko kratkih sekundi trebalo joj je da to ukloni, njezin engleski se očito poboljšao skokovima i granicama, imala je vremena i dvaput pljuvati u moje lice, nešto što do sada nikada nije učinila ako se dobro sjećam.

Kao pljuvačka udario moje lijevo oko, što me opet treptati (kao da je sok od naranče poplave niz čelo i most nosa nije bilo dovoljno), ona me ošamario nekoliko puta po licu za dobru mjeru.

Hrga! Lijevi obraz je izgorio kao riječi "Sjetit ćeš se da se ponašaš sljedeći put, dečko!" a oči su se rasplamsle od bijesa i bijesa kojeg nisam vidio u njoj prije ovoga.

Moj Bože svemogući, stvarno se pretvorila u kraljicu, NE MANJE, barem s mentalnog stajališta, i dok sam pokušavao (uzalud) sve to obraditi, osjetio sam čvrst udarac u desni obraz.

A onda sam osjetio oštru bol u lijevom nožnom prstu, a glasni "OUCH" pobjegao mi je dok sam shvatio da je upravo utisnula svu svoju značajnu "masovnu", ako ne i "možda" (i ne, to nije bila "grinja"; Mislim da se sjećate da sam spomenuo koliko su neke od tih djevojaka jake).

pala na zemlju, vrtoglavica, a sljedeća stvar koju sam znao je da sam "lice duboko" u omletu, jer je iskoristila ovu priliku da mi samelje lice duboko u "jajasto" nered ispred mene, jednom nogom kraljevski na vrhu moje glave.

"Pokazat ću ti, dečko!" , rekao je to vatra disanje skoro 25 godina stara kineska vixen, i ovdje moram priznati da sam skoro počeo proliti suze, tako iznenađen bio sam na to iznenadne, nagle promjene u njoj, i poljubiti noge i moliti je da se vrati na staru gospođu Carrie.

Stroga, imperijalna i zahtjevna iako je "stara verzija" bila, Verzija # "Post U.K." bila je nešto sasvim drugo, prijatelju.

Zatvorio sam oči, voljan komadiće omleta i krhotine stakla da mi ne uđu u oči, nosnice ili usne, tri najranjivija područja na mom licu kao što možete zamisliti.

"Ostani takav, dječače", iznenada je progovorila, ovaj put s manje otrova, uklanjajući stopalo s vrha moje glave, ali ipak joj je postojala "cool vrsta skrivene prijetnje", a to me je natjeralo da drhtim.

Madam Carrie - Svezak #2 Mike Watson

I cviliti kao dobro, kao jedan zalutali komad žumanjka četka moje kapke, ali nije ušao.

Nešto drugo je, ipak. Ne u tom trenutku, ali...

"Raširi ih, dječače!" i red je bio jasan, a ja jadno raširio noge široko dok sam u klečećem položaju, lice još uvijek zakopano u gnjecav nered dolje na podu, i ne bi bilo nimalo nesigurno pretpostaviti da sam imao "omlet" umjesto lica do sada.

Ovo me podsjeća na incident u jednom od mojih omiljenih romana cijenjenog P.G.Wodehouse, i tako je smiješno da se ovdje spominje. Ne mogu se sasvim sjetiti imena romana, ali to je jedna od serija "Jeeves", onog neusporedivog batlera koji kao da nekako spašava kožu "bumbling mladog majstora Woostera" mnogo puta.

"Hvala Jeeves", mislim da je naslov.

I ovdje se zbog određenih razloga dogodilo da je Bertie Wooser zaglavio na brodu punom "crnačkih minstrela" (izraz "crnac" bio je uobičajen početkom 1900-ih kada su ti romani napisani) te je morao pobjeći bez vlasnika broda, što je to primijetio burni "Old Stokes".

Plan bijega kako je istaknuo Jeeves bio je, dobro, ocrniti Woosterovo lice kako bi se pojavio "jedan od benda" u "gustu noći", zapalio brod s njima i pobjegao u skladu s tim.

Nikada prije nije postojao autor poput P.G. Wodehouse, tako vješt u komediji, i tako vješt u korištenju riječi engleskog jezika za opisivanje (slapstick) komičnih događaja i pojava u fotografskim i vrlo "smiješno dirljivim" detaljima, a nikada nikada neće biti, dragi čitatelju.

Činilo se kao dovoljno siguran plan, i iako je Wooster na kraju to izveo, i "pobjegao" uspješno, njegova sramota nije bila ništa u usporedbi s mojom u ovom trenutku, stražnje četvrtine visoko u zraku i noge raširene, a osjećaj apsolutnog terora me opsjednuo dok sam mislio da se priprema za isporuku udarac obiteljskim draguljima, udarac kakav nikada prije nisam primio, bol prirode prirode što vjerojatno nikada prije nisam osjetio.

"Gospođo, molim vas! Žao mi je!"

"Oprostite mi, gospođo!"

I ove su riječi istrčale iz mene, ali "neuredno" stanje u kojem sam bio osigurao je da zvuče kao poslovični konj s pola susjedstva zaglavljenog u trbuhu, i uopće nije imalo smisla, nekako poput zbunjenih "ljudskih" radio valova.

I mnogo bojao udarac orasima nikada nije došao, ali to nije umanjiti moj teror ni jedan prokleto malo, kao što sam cringed svaki put sam "osjetio" joj podići one noge njezine!

Cijelo mi se tijelo treslo dok sam osjetio nekoliko udaraca u lijevu stražnju regiju, ali oni su se osjećali čudno "umirujuće" u usporedbi s onim što se dogodilo prije, a onda se, konačno, vratila stara gospođa Carrie.

Ili sam tako pomislio, kao negdje duboko u "općoj blizini" čuo sam ukradeni kikotanje ili dva.

"Izgledaš divno, dečko! Tu si, kažnjen si zbog prekršaja, sa tvojim licem zakopanim duboko u tom jebenom neredu!"

A onda se to dogodilo, dok mi je doslovno gurnula komad spaljenog tosta u guzicu!

"Ono što zovu klinac", hihotala se gospođa Carrie dok sam se neugodno špricala, maslac mi je napravio šupku glatkim i lakšim za komad kruha da se uvuče.

I kao što je brzo kao što je skliznuo u, to skliznuo, očito se bacio negdje, ali zamijenjen drugom. Osjećao sam se kao da "mikro-penisi" ulaze i napuštaju mog šupka nasumično, hoćete li, ali penis nikada nije osjećao ovako "grubo", zar ne?

"Povrće, povrće" pjevao je ovaj novi avatar Madam Carrie i zvučalo je gotovo kao jogijska pjevačka. "Wedgie boy", ona trilled.

I dok je nastavila, sjećam se da sam razmišljala o čemu se radi "pojanje povrća".

Mislim, da, imao sam wedgies u guzici, ali...

"Fitness, moja noga (i ovdje je isporučila solidan udarac desno stražnji)!" Odjednom je zazvonila. "Voliš jesti povrće, zar ne dečko?"

I s posljednjim udarcem, ovaj put isporučen u središte stražnje regije, udarac koji je poslao zadnji komad tosta 99% u moju rupu, naredila mi je da sjednem, a ono što sam vidio oko sebe me pobunilo.

Nije bilo toliko omlet, ili nered posvuda.

Nije bilo staklo i Kina koja se činilo da su se naselili u svaki kutak sobe (i koje bih proveo sljedeći sat mukotrpno čišćenje, squirming jer mi nije bilo dopušteno ukloniti "zadnji klinčić" iz moje guzice dok sam čistio).

I nekako, samo nekako, znao sam što će osigurati dok sam vidio komade tosta koji su bili "unutra i van" mog rektuma raspršeni blizu mene.

Povratak, dragi moj čitatelju, opet je 20/20 i mislim da se sjećam da sam spomenuo ništa manje grafički detalj čistu neslabu koju sam osjećao kad mi je naređeno lizati vlastitu spermu u volumenu 1 i svezaka 2, ali jedna "korist" bila je da su moji trbušni mišići bili dobro obučeni da ne bacaju do sada, a kako mi je naredila da pojedem komade tosta, to je još uvijek bilo sve što sam mogao učiniti da zadržim svaki komad dolje dok sam ih žurno "gutao", a da se ne usudim kušati.

Gospođo Carrie - Svezak TRI

No, unatoč mojim namjerama da ne kušam, u njima je ostavio užasno "smrdljivi kiseli" okus, a svatko tko (nadamo se da nije) ikada okusio "tost sa stražnjeg kraja" znat će na što mislim.

I konačno se činila sretnom s tim dok je plonked natrag na krevet, i hihotala dok sam jeo gadne komade kruha, i izvukao svoj telefon.

Klik, klik! Prošlo je, dok je uhvatila moje ogorčenje za potomstvo, i iako je to bio drugačiji klik od onih koje će strašne stezaljke za bradavice koje spominjem ispod napraviti, bilo je ništa manje ponižavajuće i strah nadahnjuje.

I dala je nekoliko komentara tijekom cijelog ovog iskušenja, na svaki od kojih sam bio (očito ili drugo!) Očekuje se da će odgovoriti.

"Wedgie dječak voli jesti povrće, zar ne!"

I dok sam je gledao na glupi, prestrašeni način, posljednji komad tosta još uvijek "zaglavio" unutar "klinastog dječaka rektuma", ponovno je zazvonila i zvučalo je kao stado bijesnih slonova koji trube u jednoglasno.

"Rekao sam...!"

"Oh, da, znam, gospođo! Naravno da znam, naravno! ..." I nekoherentno sam brbljao kao...

... Moja riječ!

Ima ih još u seriji Madam Carrie, naravno!

Ali to je ono što ti nazivaš pravom boginjom, ha?

Moram požuriti za sada. Uskoro se vraćamo s više!

Najbolje,

Mike Watson

PS - Ovaj post se prvi put pojavio OVDJE - Canonical link

Ali budući da je Medium smatrali prikladnim da obustavi račun, pa, njihov gubitak! Hehe.

Dovedite gospođu Carrie SADA - knjigu, mislim! NIKADA NEĆETE ŽELITI DA TO STAVITE - - što jamčim.

PS #2 - Veliko hvala svim kupcima meke korice, što pokazuje da ste zaista u tome!

%d bloggers like this: