Zašto volim Madam ispucale pete!

(PS - na početku, ovo je prvi put napisano 14. juna 2020. - kanonska veza OVDE - - ali pošto su to gluposti u Medijumu zabranili - hehe, evo!)

(i PS #2 - ako možete pogoditi čije pete dolaze PRVI na slici - dobijate posebnu nagradu! Ne, oni nisu Bao Bao Ma'am, hehe).

Zato što vrište obožavanje. DEČKO!

Tako je. Obožavanje!

I kako čujem Madam Bao kako se koka na ovo, gleda me sa tim pogledom u oči - zajedno sa gospođom Sofijom, susednom komšijom, ljupkom gospođicom V (još jednom komšijom iz stvarnog života) i mnogim, mnogo više drugih prelepih i krajnje dominantnih žena koje sam naizgled privukla sebi kao moljci do plamena, jedna misao dolazi na pamet od svih ostalih!

Hvala, gospođo!

Moje mesto je UVEK pred vašim nogama - zapravo, POD njima! ;)

Znajte svoje mesto, BOI!

I istina je, prijatelju moj. Ako ste pravi ljubitelj femdom, TO, više nego bilo šta drugo bi trebalo da bude na vrhu vašeg uma (i mislim na vaš mozak - ne tvoja mala glava, dečko!).

Uvek se radi o njoj, dečko. Ostalo sledi nakon toga, i to je samo činjenica da pravi ljubavnik ženke mora prihvatiti da istinski doživi radosti da bude uzeta u ruke i POSJEDNIŠTVA, zaključava (pun namenjen! ;), zaliha... i BARREL!

A što se tiče ispucalih potpetica?

Pa, oni su seksi kao pakao.

Oni su joj noge! Oni su NjENI đoni! I bez obzira šta zaslužuju obožavanje i OBEZINANCE. A ako moram da vam kažem zašto, verovatno ne morate biti na ovoj stranici, prijatelju.

I 2... jer vrište obožavanje.

Mnogo literature je napisano o dobro razmaženim i pedikiranim đonovima za žene, i kako to „uključuje podmornice“, i tako dalje i ne moram nužno imati problema s tim, pogotovo ako, i kao što me je Madam Angie naterala da to često činim, podmornica (muški) PLAĆA za navedenu uslugu.

Kakva žurba zaista! ;)

Findom, volim te - i dame koje tako milostivo pristaju na izdavanje sopstvenog jedinstvenog brenda pronalaženja (i da, svaka dama je jedinstvena;)).

Gospođo, vi ste prava KRALjICA i BOGINJA, i zaslužujete da budete Obožavani! Paie lagu Madam!

Ali, gde je TRUE femdom u svemu ovome?

Šta je sa damom koja nije imala vremena da ode u salon za masažu stopala, ili salon da uradi noge?

Šta je sa damom koja je bila na nogama ceo dan, a noge smrde?

Šta je sa damom koja cijeli dan nosi visoke potpetice, a njeni đonovi i dalje mirišu, čak i nakon tuširanja?

A šta je sa damom koja još uvek nema voljnu sub.

Dobijaš sliku, dečko.

Žene su sve žene i sve su SUPERIOR prema muškarcima, i SVE zaslužuju da ih se obožavaju, a VIŠE (u početku) ako imaju ispucale pete (moje misli to jest).. jer ih treba maziti što prije! Kao i žena u pitanju.

Čovek' mesto zaista je pod ženskom nogom... zauvek, i to je vaš privelge kao sub da vidi svoje prljave, calloused stopala i tabana — i pretvoriti ih u najlepši ikada, kao ona opušta... samouveren i oh-tako-seksualno DOMINANTAN u njenoj KONTROLI nad vama!

Njena potpuna kontrola.

Kao što sam pogledao moje značajne druge noge (njeni tabani), zapravo odmara kao što je bila na računaru radi neki posao (da, Gospođo radi svoj posao, hehe 😉) - nešto me je samo udario.

Nešto me je pogodilo dok sam pisao svoje dnevne biltene - potpuno BESPLATNO, usput, za vaše ljubitelje femdom, i možete se prijaviti ovde.

I to je bilo nešto - Madam Bao, i njene divne, ali ispucale pete, i još mnogo toga.

Gospođa Bao, za one koji ne znaju je predstavljen u Sin Citi Diaries - Volume #3, i to s pravom.

Ona je dama koja me je pozvala iz vedra neba na masažu, i insistirala je da je dobijem kada je ne želim... i čistim tonom njenog snažnog stava osigurao sam da imam sve osim „opuštajuće“ masaže.

Koliko vredi, one masaže na kojima se devojke vraćaju kući uglavnom su „srećni završetak“ masaže. Vi, čitalac Sin Citi to zna, ali ova dama je učinila sve osim da mi srećan kraj kao što ćete videti u knjizi, hehe, i da me puzaju za VIŠE.

Kako?

Pa, uništeni orgazmi (ili delimični orgazam) i LEZINES su deo toga, prijatelju, i neću pustiti mačku iz torbe u potpunosti. Na kraju krajeva, Madam Bao zaslužuje bolje, i za to je knjiga.

Ali jedne stvari koje se sećam dok je smešno zamahnula nogama i rekla „tvoja devojka će biti veoma srećna!“ (kao što sam joj platio za masažu, a ipak počeo da „pritisne noge“ - nisam mogao da pomognem!) je njena ispucale pete.

To je tvoje mesto, BOI!

Jasno je da je ono što sam radio iznenadilo, ali ona je to znala duboko u sebi (zbog čega se i ostalo dogodilo).

I jasno je da nikada nije imala muškarca, ili bilo ko obraća pažnju (ili toliko toga) na dno nogu kao i ja, posebno njene ispucale tabane, koje je činila svoj nivo najbolje da se povuče i sakrije, barem u početku (i nakon prve „štampe“, bila je dovoljno udobna da mi dozvoli da to učinim, hehe, i uživam njena SHEER dominacija - kao što bi trebalo!).

A moj penis je samo postajao sve teži i teži, i nije mi davala pravi handjob kako bi trebala.

Gospođo, molim vas, učinite to teže, cvilio sam, a ona me je pogledala na nervozan način i počela.

... ali taj je POGLED bio dovoljan!

Izbio sam - - zaista uništen (ili delimičan) orgazam koji me je držao napaljenim i iako to nije cela priča koja bi trebalo da objasni zašto sam je bukvalno molio da se vrati još jednom - ovo nakon što mi nije ni dala puno radno vreme koje sam platio, hehe.

Znala je da sam pushover, i iskoristila je punu prednost, i trebalo bi, ah, ali gde smo stali?

Pa, ispucale potpetice moj prijatelj su pravi zaokret za mene i sumnjam da bilo koji pravi ljubavnik femdom, jer za mene to znači da „još jedna žena“ ulazi u dominantni bandvagon.

To znači da su žene uopšte superiorne od muškaraca - čak i dama noći svom klijentu!

I to TAKO označava da čovek uvek treba da bude pod ženskom nogom, i da uradi ono što mi je Madam Susan jednom rekla tako ohotno, ali klasično.

Razgovaraj sa njenim tabanima, dečko! Upoznajte ih bolje od sebe!

Da, oni su žuljeni i prljavi, BOI. I da, obožavaćete ih!

I to je istina, i dok sam masirao stopala Madam Bao dok se bukvalno nasmejala klijentu koji plaća puzeći ispred nje, i iskoristio me u potpunosti od strane a) negirajući moj orgazam i b) odlazeći rano i c) biti bratski uopšte (od kojih nijedna od njih obično ne bi radila sa pravim čovekom - upravo suprotno, hehe, slično kao i ostale dame koje sam pomenuo u dnevnicima grada greha).. moje misli su bile samo jedne stvari.

I pitao sam je.

„Gospođo, mogu li vam kupiti losion za stopala?“

„Ha????“

I gufffe koje je emitovala... dobro, dozvolite mi da kažem da je to bila šlag na torti.

I da li sam joj kupio taj losion?

Pa, moraćete da pogledate knjigu da biste saznali - ali za sada, zato volim ispucale pete koliko i razmažene đonove i pete - jer me čak i naglo podseća da je ona tu sa razlogom - da se obožavaju, i to je to!

Kao boginja, ona je uvek bila, jeste i BITI! 😉

Hvala vam, gospođo! Mnogo cenjen.

Najbolji

Mike Vatson

PS - Ne zaboravite da pokupite kopiju dnevnika grada greha - kompilacija OVDE.

PS #2 - Budite sigurni i pogledajte našu kolekciju kineskih kompilacija femdom ovde.

You may also like...