Hvorfor jeg ELSKER Madams sprukne hæler!

(PS - i begynnelsen ble dette først skrevet 14. juni 2020 - kanonisk lenke HER - - men siden dumbassene på Medium forbød det - hehe, her går!)

(og PS #2 - hvis du kan gjette hvem hælene kommer FØRSTE på bildet - får du en spesiell premie! Nei, de er ikke Bao Bao Ma'am, hehe).

Fordi de skriker tilbedelse.. GUTT!

Det er riktig. Tilbedelse!

Og som jeg kan høre Madam Bao kakle bort på dette, ser på meg med DET blikket i øynene - sammen med fru Sophia, naboen min, den vakre frøken V (en annen nabo i det virkelige liv) og mange, mange flere andre nydelige og helt dominerende kvinner som jeg tilsynelatende tiltrukket av meg selv som møll til en flamme, en tanken kommer til tankene ut av ALLE de andre!

Takk, MADAM!

Stedet mitt er ALLTID for dine føtter - faktisk, UNDER dem! ;)

Kjenn din plass, GUTT!

Og det er sant, min venn. Hvis du er en ekte femdom-elsker, AT, mer enn noe annet burde være øverst i tankene dine (og jeg mener BRAIN - ikke det lille hodet ditt, gutt!).

Det handler alltid om henne, gutt. Resten følger deretter, og det er bare et faktum som den sanne femdomelskeren må akseptere for å virkelig oppleve GLEDENE ved å bli tatt i hånd og EID, låse (ordspill ment! ;), lager... og FAT!

Og som for sprukne hæler?

Vi vil, de er sexy som faen fordi.

Det er føttene hennes! De er Hennes såler! Og uansett hva de fortjener tilbedelse og OBESINANCE. Og hvis jeg må fortelle deg hvorfor, du trenger sannsynligvis IKKE å være på denne siden, min venn.

Og 2.. fordi de skriker TILBEDELSE.

Det er skrevet mye litteratur om godt bortskjemte og pedikurerte såler for kvinner, og hvordan det «blir subs på», og så videre, og jeg har ikke nødvendigvis noe problem med det, spesielt hvis, og som fru Angie fikk meg til å gjøre så ofte, suben (hann) betaler for nevnte tjeneste.

For et rush faktisk! ;)

Findom, Jeg elsker DEG - og damene som så nådig samvittikker til å DISPENSERE sitt eget unike merke av findom (og ja, hver dame er UNIK;)).

Fru, du er en ekte dronning og en GUDINNE, og du fortjener å bli tilbedt! Paye lagu fru!

Men, hvor er SANN femdom i alt dette?

Hva med damen som ikke hadde tid til å gå til fotmassasjesalongen, eller salong for å få føttene ferdig?

Hva med damen som har vært på beina hele dagen, og føttene hennes STINKER?

Hva med damen som har hatt høye hæler hele dagen og sålene hennes fortsatt lukter, selv etter en dusj?

Og hva med en dame som IKKE har en villig sub ennå.

Du får bildet, gutt.

Kvinner er alle kvinner, og er alle OVERLEGNE for menn, og de fortjener ALLE å bli tilbedt, og MER så (i utgangspunktet) hvis de har sprukne hæler (tankene mine altså).. fordi de trenger å bli bortskjemt ASAP! Det samme gjør kvinnen det gjelder.

En manns sted er virkelig under en kvinnes fot... for evig, og det er din privelge som en sub å se henne skitten, calloused føtter og såler - og gjør dem til de vakreste noensinne, mens hun slapper av... selvsikker og oh-så-sexily DOMINANT i hennes KONTROLL over deg!

Hennes fullstendige kontroll..

Da jeg så på mine betydningsfulle andres føtter (sålene hennes), hvilte faktisk mens hun var på datamaskinen og gjorde noe arbeid (ja, Madam gjør sitt eget arbeid, hehe 😉) - noe slo meg bare.

Noe slo meg da jeg skrev mine daglige nyhetsbrev - helt GRATIS, forresten, for dine femdomelskere, og du kan registrere deg her.

Og det var noe - Madam Bao, og hennes nydelige, men sprukne hæler, og mye mer.

Fru. Bao, for de som ikke vet er omtalt i Sin City Diaries - Volume #3, og med rette.

Hun er damen som kalte meg ut av det blå for en massasje, og insisterte på at jeg skulle få en når jeg IKKE virkelig ville ha en... og ved ren dint av hennes kraftige holdning sørget jeg for at jeg fikk alt annet enn en"avslappende» massasje.

For hva det er verdt, de massasjene der jentene kommer hjem er generelt 'happy ending' massasje. Du, leseren av Sin City vet det, men denne damen gjorde alt annet enn å gi meg en lykkelig slutt som du vil se i boka, hehe, og fikk meg til å grue etter MER.

Hvordan?

Vel, ødelagte orgasmer (eller delvis orgasme) og LATSKAP er en del av det, min venn, og jeg kommer ikke til å slippe katten helt ut av sekken. Tross alt, Madam Bao fortjener bedre, og det er det boka er for.

Men den ene tingen jeg husker da hun svingte bena opp lattermildt og sa «kjæresten din vil være veldig heldig!» (da jeg betalte HER for en massasje og likevel begynte å «trykke på føttene» - jeg kunne ikke hjelpe det!) er hennes sprukne hæler.

Det er din plass, GUTT!

Klart det jeg gjorde overrasket henne, men hun VISSTE det innerst inne (det er grunnen til at resten av det skjedde som det gjorde).

Og tydeligvis hadde hun aldri hatt en mann, eller noen ta hensyn (eller så mye av det) til bunnen av føttene som jeg var, spesielt hennes sprukne såler, som hun gjorde sitt beste for å trekke seg bort og gjemme seg, i det minste i utgangspunktet (og etter den første «pressen», hun var komfortabel nok til å la meg gjøre det, hehe, og sole seg inn hennes REN dominans - som hun burde!).

Og pikken min ble bare hardere og hardere, og hun ga meg ikke en skikkelig handjob som hun burde.

Madam, vær så snill å gjøre det vanskeligere, Jeg sutret, og hun så på meg på en irritert måte, og begynte å.

.. men det LOOK var nok!

Jeg brøt ut - - virkelig en RUINED (eller delvis) orgasme som holdt meg kåt, og selv om det ikke er hele historien som skulle forklare hvorfor jeg bokstavelig talt ba henne om å komme tilbake en gang til - dette etter at hun ikke en gang ga meg heltiden jeg hadde betalt for, hehe.

Hun visste at jeg var en pushover, og utnyttet fullt ut, og det burde hun, ah, men hvor var vi?

Vi vil, sprukne hæler min venn er en virkelig sving på for meg, og jeg mistenker enhver ekte femdom-elsker, for meg betyr det at «enda en kvinne» kommer på den dominerende vognen.

DET betyr at kvinne generelt er MÅTE overlegen menn - til og med en dame om natten til klienten sin!

Og det betyr OGSÅ at noen gang mannen alltid skal være under en kvinnes fot, og gjør det fru Susan en gang fortalte meg så hovmodig, men likevel stilig.

Snakk med sålene hennes, gutt! Bli bedre kjent med dem enn deg selv!

Ja, de er uklare og skitne, GUTT. Og ja, du vil tilbe dem!

Og det er sant, og da jeg masserte føttene til Madam Bao mens hun bokstavelig talt lo av den betalende klienten som grute foran seg, og utnyttet meg fullt ut av a) benekter orgasmen min og b) forlater tidlig og c) å være sprø generelt (ingen av dem ville hun normalt ha gjort med en ekte mann - akkurat det motsatte, hehe, omtrent som de andre damene jeg har nevnt i Sin City Diaries).. tankene mine var bare av en ting.

Og jeg spurte henne.

«Fru, kan jeg kjøpe litt fotkrem til deg?»

«Hu h?????»

Og guffawene hun sendte ut... Vel, la meg bare si at det var prikken over i-en.

Og kjøpte jeg den kremen til henne?

Vi vil, du må sjekke ut boka for å finne ut av det - men inntil videre, det er derfor jeg elsker sprukne hæler like mye som bortskjemte såler og hæler - fordi det minner meg til og med moe brått at hun er der av en grunn - for å bli tilbedt, og det er det!

Som gudinnen hun alltid var, er, og VIL VÆRE! 😉

Takk, frue! Mye verdsatt.

Beste

Mike Watson

P.S. - Husk å hente en kopi av Sin City Diaries - samlingen her.

P.S #2 - Sørg også og sjekk ut samlingen vår av kinesiske femdom-samlinger her.

You may also like...