Miért SZERETEM asszonyom repedt sarkát!

(PS - eleinte ezt először 2020. június 14-én írták - kanonikus link ITT - -, de mivel a Medium butaságai betiltották - hehe, itt megy!)

(és PS #2 - ha kitalálod, kinek a sarka jön ELSŐ a képen - kapsz egy különdíjat! Nem, ők nem Bao Bao Asszonyom, hehe).

Mert imádják az istentiszteletet. FIÚ!

Úgy van. Istentisztelet!

És amint hallom, hogy Bao asszony elcsúszik erről, a szemébe néz rám - Sophia asszonnyal együtt, a szomszéd szomszédom, a kedves Miss V (egy másik valós szomszéd) és sok, még sok más gyönyörű és teljesen domináns nő, akiket látszólag vonzottam magamhoz, mint a lepkék a lánghoz, egy gondolat jut eszembe az összes többi!

Köszönöm, asszonyom!

A helyem MINDIG a lábadnál van - valójában, ALATTAK! ;)

Ismerd meg a helyed, FIÚ!

És ez igaz, barátom. Ha igazi domina szerető vagy, BAN BEN, mindennél jobban az elméd tetején kell lennie (és az agyadra gondolok - nem a kis fejedre, fiú!).

Mindig róla van szó, fiú. A többi ezt követően következik, és ez csak egy olyan tény, mint az igazi domina szeretőnek el kell fogadnia, hogy valóban megtapasztalja a kézbe vett és a tulajdonos örömeit, zár (szójáték célja! ;), készlet... és hordó!

Ami a repedt sarkú cipőt illeti?

Jól, pokolian szexiek, mert.

Az ő lába! Ők az Ő talpa! És nem számít, mit érdemelnek imádat és Obesinance. És ha el kell mondanom, miért, valószínűleg NEM kell ezen az oldalon lennie, a barátom.

És 2.... mert az istentisztelet sikoltoznak.

Sok irodalmat írtak a nők jól kényeztetett és pedikűrített talpáról, és hogyan „bekapcsolja az alsót”, és így tovább, és ezzel nem feltétlenül van problémám, különösen, ha, és ahogy Angie asszony ilyen gyakran késztetett, az al (férfi) fizet az említett szolgáltatásért.

Milyen rohanás valóban! ;)

Findom, Szeretlek - és azok a hölgyek, akik olyan kegyesen beleegyeznek, hogy kiadják saját egyedi márkájukat (és igen, minden hölgy EGYEDI;)).

Asszonyom, maga egy igazi királynő és istennő, és megérdemli, hogy imádják! Paye lagu Asszonyom!

De, hol van az igazi domina mindebben?

Mi a helyzet azzal a hölggyel, akinek nem volt ideje elmenni a lábmasszázs szalonba, vagy szalon, hogy megcsinálja a lábát?

Mi van azzal a hölggyel, aki egész nap a lábán volt, és a lába Büdös?

Mi van azzal a hölggyel, aki egész nap magas sarkú cipőt viselt, és a talpa még zuhanyozás után is bűzlik?

És mi van egy hölggyel, akinek még nincs hajlandó alosztálya.

Megkapod a képet, fiú.

A nők mind nők, és mind SUPERIOR a férfiak számára, és mindannyian megérdemlik, hogy imádják őket, és TÖBB (alapvetően) ha repedt sarkuk van (a gondolataim az).. mert ASAP-ban kell kényeztetni őket! Ahogy a kérdéses nő is.

A férfi helye valóban egy nő lába alatt van.. örökké, és ez az ön privelge, mint alul, hogy piszkosnak lássa, kérges lábak és talp - és változtassa őket valaha a legszebbekké, ahogy ellazul... magabiztos és ó, olyan szexiesen DOMINÁLT az ő irányításában feletted!

A teljes irányítása..

Ahogy a másik jelentős lábamra néztem (a talpa), valójában pihent, amikor a számítógépen dolgozott (Igen, Asszonyom saját munkáját végzi, hehe 😉) - valami csak megütött.

Valami megdöbbentett, amikor napi hírlevelemet írtam - teljesen INGYEN, Apropó, a domina szerelmeseinek, és itt regisztrálhat.

És ez valami volt - Madam Bao, és kedves, mégis repedt sarkú cipője, és még sok más.

Kisasszony. Bao, azok számára, akik nem tudják, szerepel a Sin City Diaries - Volume #3, és jogosan.

Ő az a hölgy, aki kékből hívott masszázsra, és ragaszkodott hozzá, hogy kapjak egyet, amikor NEM igazán akartam... és erőteljes hozzáállásának puszta árnyalatával biztosította, hogy bármi mást kapjak, csak egy „pihentető” masszázst.

Azért amit ez ér, azok a masszázsok, ahol a lányok hazajönnek, általában „happy end” masszázsok. te, a Sin City olvasója tudja ezt, de ez a hölgy bármit megtett, csak boldog véget adott nekem, amint azt a könyvben látni fogja, hehe, és TÖBB morgoltam.

Hogyan?

Nos, a tönkrement orgazmus (vagy részleges orgazmus) és a lustaság része, barátom, és nem fogom teljesen kiengedni a macskát a zsákból. Végül is Madam Bao jobbat érdemel, és erre való a könyv.

De az egyetlen dolog, amire emlékszem, amikor nevetve felemelte a lábát, és azt mondta: „A barátnőd nagyon szerencsés lesz!” (ahogy fizettem neki egy masszázsért, és mégis elkezdtem „nyomni a lábát” - nem tudtam segíteni!) a repedt sarkú cipője.

Ez a te helyed, FIÚ!

Nyilvánvaló, hogy mit csináltam, meglepte őt, de mélyen tudta (ezért történt a többi része úgy, ahogy történt).

És nyilvánvalóan soha nem volt férfi, vagy bárki figyeljen (vagy annyit) a lába aljára, mint én, különösen a repedt talpa, amit a legjobban tett, hogy elhúzza és elrejtse, legalábbis kezdetben (és az első „sajtó” után, elég kényelmes volt ahhoz, hogy megengedje, hehe, és sütkérezni SHEER dominanciája - ahogy kellene!).

És a farkam egyre nehezebb lett, és nem adott nekem igazi kézimunkát, ahogy kellene.

Asszonyom, kérem, tegye keményebben, nyafogtam, és bosszúsan nézett rám, és elkezdett.

De ez a Look elég volt!

Kitörtem - - valóban RUINED (vagy részleges) orgazmus, amely kanos volt, és bár ez nem az egész történet, amely megmagyarázza, miért szó szerint könyörgtem neki, hogy térjen vissza még egyszer - ezt azután, hogy nem is adta nekem a teljes munkaidőt, amit fizettem, hehe.

Tudta, hogy egy nyomorult vagyok, és teljes mértékben kihasználta, és kellene, ah, de hol is tartottunk?

Jól, repedt sarkú barátom igazi bekapcsolás számomra, és gyanítom, hogy minden igazi domina szerető, mert számomra ez azt jelenti, hogy „még egy nő” kerül a domináns bandwagonra.

Az IT azt jelenti, hogy a nő általában WAY felülmúlja a férfiakat - még egy éjszakai hölgy is ügyfelének!

És azt is jelzi, hogy az embernek mindig a nő lába alatt kell lennie, és tedd azt, amit Susan asszony egyszer olyan gőgösen mondott nekem, mégis klasszikusan.

Beszélj a talpával, fiú! Ismerje meg őket jobban, mint te magad!

Igen, érzéketlen és koszos, FIÚ. És igen, imádni fogod őket!

És ez igaz, és ahogy masszíroztam Madam Bao lábát, ahogy szó szerint nevetett az előtte morgó fizető ügyfélről, és teljes mértékben kihasználta a) tagadta az orgazmusomat és b) korán távozik és c) általában braty (egyiket sem szokta volna megtenni egy igazi férfival - pontosan az ellenkezője, hehe, hasonlóan a többi hölgyhez, akit a Sin City Diaries-ben említettem).. a gondolataim csak egy dologról szóltak.

És megkérdeztem tőle.

„Asszonyom, vehetek önnek egy kis lábápolót?”

„Huh????”

És a guffaws, amit kibocsátott... jól, hadd mondjam el, hogy ez volt a hab a tortán.

És én vettem neki azt a krémet?

Jól, meg kell néznie a könyvet, hogy megtudja - de egyelőre, ezért szeretem annyira a repedt sarkú cipőket, mint a kényeztetett talpakat és sarkokat - mert ez még hirtelen emlékeztet arra, hogy okkal van ott - imádják, és ennyi!

Mint az istennő, aki mindig is volt, van, és LENI! 😉

Köszönöm, asszonyom! Nagyra értékelik.

Legjobb

Mike Watson

P.S. - Ne felejtse el átvenni a Sin City Diaries - az Összeállítás másolatát ITT.

P.S #2 - Ügyeljen arra is, és nézze meg a kínai domina összeállítások gyűjteményét ITT.

You may also like...