Miksi rakastan rouva säröillä korkokengät!

(PS - aluksi tämä kirjoitettiin ensimmäisen kerran 14. kesäkuuta 2020 - kanoninen linkki TÄSTÄ - - mutta koska Mediumin dumbasses kielsi sen - hehe, täällä menee!)

(ja PS #2 - jos voit arvata kenen korkokengät tulevat ensimmäisenä kuvassa - saat erikoispalkinnon! Ei, ne eivät ole Bao Baon rouva, hah hah).

Koska he huutavat palvontaa. POIKA!

Se on oikein. Palvonta!

Ja kun kuulen rouva Baon cacking pois tästä, katsot minua silmällä silmään - yhdessä rouva Sophian kanssa, naapurini naapuri, ihana neiti V (toinen tosielämän naapuri) ja monta, monia muita upeita ja täysin hallitsevia naisia, joita näennäisesti houkuttelin itseäni kuin koit liekkiin, yksi ajatus tulee mieleen kaikista muista!

Kiitos, ROUVA!

Paikkani on AINA jaloillasi - itse asiassa, Niiden alla! ;)

Tunne paikkasi, POIKA!

Ja se on totta, ystäväni. Jos olet todellinen femdom-rakastaja, ETTÄ, enemmän kuin minkään muun pitäisi olla mielesi kärjessä (ja tarkoitan aivoasi - ei pientä päätäsi, poika!).

Kyse on aina hänestä, poika. Loput seuraavat sen jälkeen, ja se on vain tosiasia, kuten todellisen femdom-rakastajan on hyväksyttävä todella kokenut ILOT, jotka otetaan kädessä ja omistettuina, lukko (pun tarkoitettu! ;), varastossa... ja tynnyri!

Ja mitä säröillä korkokengät?

Hyvin, he ovat seksikkäitä helvetissä, koska..

Ne ovat hänen jalkansa! He ovat HÄNEN pohjat! Ja riippumatta siitä, mitä he ansaitsevat palvonnan ja OBESINANCE. Ja jos minun on kerrottava sinulle miksi, sinun ei todennäköisesti tarvitse olla tällä sivulla, ystäväni.

Ja 2.... koska he huutavat palvontaa.

Naisten hyvin hemmotelluista ja pedikyyreistä pohjista on kirjoitettu paljon kirjallisuutta, ja kuinka se ”kääntää subs päälle”, ja niin edelleen, ja minulla ei välttämättä ole ongelmaa siinä, varsinkin jos, ja kuten rouva Angie sai minut tekemään niin usein, ala (Uros) maksaa mainitusta palvelusta.

Mikä kiire todellakin! ;)

Findom, Rakastan sinua - ja naisia, jotka suostuvat niin ystävällisesti jakamaan oman ainutlaatuisen findom-tuotemerkkinsä (ja kyllä, jokainen nainen on ainutlaatuinen;)).

Rouva, olette todellinen kuningatar ja jumalatar, ja ansaitsette tulla palvotuksi! Paye lagu Madam!

Mutta, missä on TOSI femdom kaikessa tässä?

Entä nainen, jolla ei ollut aikaa mennä jalkahierontasalonkiin, tai salonki saadakseen jalkansa valmiiksi?

Entä nainen, joka on ollut jaloillaan koko päivän, ja hänen jalkansa haisevat?

Entä nainen, joka on käyttänyt korkokenkiä koko päivän ja hänen pohjansa haisevat edelleen, jopa suihkun jälkeen?

Entä nainen, jolla EI ole vielä halukkaita alaosaa..

Saat kuvan, poika.

Naiset ovat kaikki naisia, ja ovat kaikki YLIVOIMAISIA miehille, ja he kaikki ansaitsevat palvonnan, ja enemmän niin (aluksi) jos heillä on säröillä korkokengät (ajatukseni se on). koska heitä on hemmoteltava ASAP! Kuten kyseinen nainen.

Mies' paikka on todella naisen jalan alla... ikuisesti, ja se on etuoikeutesi subina nähdä hänet likainen, kovetetut jalat ja pohjat - ja muuta ne kaikkien aikojen kauneimmaksi, kun hän rentoutuu... luottavainen ja niin-seksikkäästi hallitseva hallitseessaan sinua!

Hänen täydellinen hallinta..

Kun katsoin muiden merkittävien jalkojeni (hänen pohjat), todella lepää, kun hän oli tietokoneella tekemässä työtä (Joo, Rouva tekee omaa työtä, hehe 😉) - jotain vain iski minua.

Jotain iski minua kirjoittaessani päivittäisiä uutiskirjeitäni - täysin ILMAINEN, muuten, femdom-ystävillesi, ja voit rekisteröityä täällä.

Ja se jotain oli - rouva Bao, ja hänen ihanat mutta säröillä korkokengät, ja paljon enemmän..

neiti. Bao, niille, jotka eivät tiedä, on esillä Sin City Diaries - Volume #3, ja oikeutetusti.

Hän on nainen, joka kutsui minut sinisestä hierontaan, ja vaati, että saan sellaisen, kun en todellakaan halunnut sitä... ja pelkästään hänen voimakkaan asenteensa avulla varmistin, että sain muuta kuin ”rentouttavan” hieronnan.

Sillä mitä se kannattaa, ne hieronnat, joissa tytöt tulevat kotiin, ovat yleensä ”onnellisen loppun” hierontoja. Sinä, Sin Cityn lukija tietää sen, mutta tämä nainen teki kaikkea muuta kuin antoi minulle onnellisen lopun, kuten näet kirjassa, hah hehe, ja sai minut groveling LISÄÄ.

Miten?

No, pilalla olevat orgasmit (tai osittainen orgasmin) ja LAZINESS kuuluvat siihen, ystäväni, enkä aio päästää kissaa pussista kokonaan. Kuitenkin, Rouva Bao ansaitsee paremman, ja sitä varten kirja on.

Mutta yksi asia, jonka muistan, kun hän käänsi jalkansa nauraen ja sanoi: ”tyttöystäväsi on erittäin onnekas!” (kun maksoin HER: lle hieronnasta ja aloin silti ”painaa jalkojaan” - en voinut auttaa sitä!) on hänen säröillä korkokengät.

Se on sinun paikkasi, POIKA!

Selvästi, mitä tein, yllätti hänet, mutta hän tiesi sen syvällä sisällä (minkä vuoksi loput tapahtui niin kuin se tapahtui).

Ja selvästi hänellä ei ollut koskaan ollut miestä, tai kukaan kiinnittää huomiota (tai niin paljon siitä) jalkojensa pohjaan kuin minä, etenkin hänen säröillä olevat pohjat, joita hän teki parhaansa vetääkseen pois ja piiloutuakseen ainakin aluksi (ja ensimmäisen ”lehdistön” jälkeen hän oli tarpeeksi mukava antaa minun tehdä se, hah hehe, ja paistatella hänen pelkkä määräävä asemansa - kuten hänen pitäisi!).

Ja munani vain kasvoi yhä kovemmaksi, eikä hän antanut minulle oikeaa runkkua niin kuin pitäisi.

rouva, tee se kovemmin, Valitin, ja hän katsoi minua ärsyttävällä tavalla, ja alkoi.

... mutta tuo LOOK riitti!

Puresin - - todella RUINED (tai osittainen) orgasmin, joka piti minut kiimaisena ja vaikka se ei ole koko tarina, jonka pitäisi selittää, miksi kirjaimellisesti pyysin häntä palaamaan vielä kerran - tämän jälkeen kun hän ei edes antanut minulle koko ajan, jonka olin maksanut, hehe.

Hän tiesi, että olin työläs, ja käytti täyden hyödyn, ja hänen pitäisi, ah, mutta missä olimme?

Hyvin, säröillä korkokengät ystäväni ovat todellinen käänne minulle ja epäilen mitään todellista femdom-rakastajaa, koska minulle se tarkoittaa ”vielä yhden naisen” pääsyä hallitsevaan vaunuun.

IT tarkoittaa, että nainen on yleensä WAY parempi kuin miehet - jopa yön nainen asiakkaalleen!

Ja se tarkoittaa MYÖS, että koskaan ihmisen tulisi olla aina naisen jalan alla, ja tee mitä rouva Susan kerran kertoi minulle niin ylpeästi, vielä klassisesti.

Puhu hänen jalkapohjilleen, poika! Tutustu heihin paremmin kuin sinä itse!

Kyllä, he ovat kipeitä ja likaisia, POIKA. Ja kyllä, palvot heitä!

Ja se on totta, ja kun hieroin Madam Baon jalkoja, kun hän kirjaimellisesti nauroi maksavalle asiakkaalle, joka groveloi hänen edessään, ja hyödynsi minua täysimääräisesti a) kieltämällä orgasmin ja b) jättäen aikaisin ja c) on yleensä röyhkeä (mitään hän ei olisi normaalisti tehnyt todellisen miehen kanssa - päinvastoin, Hh hehe, aivan kuten muut naiset, jotka olen maininnut Sin City Diaries -päiväkirjoissa)... ajatukseni olivat vain yksi asia.

Ja kysyin häneltä.

”Rouva, saanko ostaa teille jalkavoidetta?”

”Huh????”

Saanen vain sanoa, että se oli kakun kuorrutus.

Ostitko hänelle sen voiteen?

Hyvin, sinun on tarkistettava kirja saadaksesi selville - mutta toistaiseksi, siksi rakastan säröillä korkokenkiä yhtä paljon kuin hemmoteltuja pohjia ja korkokenkiä - koska se muistuttaa minua jopa äkillisesti siitä, että hän on siellä syystä - palvoa, ja siinä se on!

Kuten jumalatar, hän aina oli, On, ja tulee olemaan! 😉

Kiitos, rouva! Paljon arvostettu.

Paras

Mike Watson

P.S. - Muista noutaa kopio Sin City Diaries - kokoelma täältä.

P.S #2 - Varmista myös ja tutustu kiinalaisten femdom-kokoelmien kokoelmaamme täällä.

You may also like...