Hvorfor jeg ELSKER Mad"s knækkede hæle!

(PS - i starten blev dette først skrevet den 14. juni 2020 - kanonisk link HER - - men da dumbasserne på Medium forbød det - hehe, her går!)

(og PS #2 - hvis du kan gætte, hvis hæle kommer FØRST på billedet - får du en særlig præmie! Nej, de er ikke Bao Bao Ma'ams, hehe).

Fordi de skriger tilbedelse. DRENG!

Det er rigtigt. Tilbedelse!

Og som jeg kan høre fru Bao kæle væk på dette, ser på mig med det blik i øjet - sammen med fru Sophia, min næste nabo, den dejlige Miss V (en anden nabo i det virkelige liv) og mange, mange flere andre smukke og fuldstændig dominerende kvinder, som jeg tilsyneladende tiltrukket af mig selv som møl til en flamme, en tanke kommer til at tænke ud af ALLE de andre!

Tak, MADAM!

Mit sted er ALTID ved dine fødder - faktisk, UNDER dem! ;)

Kend dit sted, DRENG!

Og det er sandt, min ven. Hvis du er en ægte femdom elsker, AT, mere end noget andet skal være øverst i dit sind (og jeg mener din HJERNE - ikke dit lille hoved, dreng!).

Det handler altid om hende, knægt. Resten følger derefter, og det er bare en kendsgerning, som den ægte femdom-elsker skal acceptere for virkelig at opleve GLÆDEN ved at blive taget i hånden og EJET, låse (ordspil beregnet! ;), lager.... og TØNDE!

Og hvad angår knækkede hæle?

Godt, de er sexede som helvede fordi..

Det er hendes fødder! De er hendes såler! Og uanset hvad de fortjener tilbedelse og OBESINANCE. Og hvis jeg skal fortælle dig hvorfor, du behøver sandsynligvis IKKE at være på denne side, min ven.

Og 2.... fordi de skriger tilbedelse.

Der er skrevet masser af litteratur om godt forkælet og pedicured såler til kvinder, og hvordan det „tænder subs“, og så videre, og jeg har ikke nødvendigvis et problem med det, især hvis, og som fru Angie fik mig til at gøre det ofte, sub (han-) betaler for nævnte service.

Hvilket rush faktisk! ;)

Findom, Jeg elsker dig - og de damer, der så elskværdig giver samtykke til at DISPENSERE deres eget unikke mærke af findom (og ja, hver dame er UNIK;)).

Fru, du er en sand dronning og en GUDINDE, og du fortjener at blive TILBEDT! Paye lagu fru!

Men, hvor er SAND femdom i alt dette?

Hvad med den dame, der ikke havde tid til at gå til fodmassagestuen, eller salon for at få fødderne færdige?

Hvad med den dame, der har været på hendes fødder hele dagen, og hendes fødder STINK?

Hvad med den dame, der har haft høje hæle hele dagen, og hendes såler lugter stadig, selv efter et brusebad?

Og hvad med en dame, der IKKE har en villig sub endnu.

Du får billedet, knægt.

Kvinder er alle kvinder, og er alle SUPERIOR for mænd, og de fortjener ALLE at blive tilbedt, og mere så (i første omgang) hvis de har knækkede hæle (mine tanker det er).. fordi de skal forkæles ASAP! Det samme gør den pågældende kvinde.

En mands sted er virkelig under en kvindes fod... for evigt, og det er din privelge som en sub at se hende beskidt, barkede fødder og såler - og gør dem til det smukkeste nogensinde, når hun slapper af.. selvsikker og åh-så-sexet DOMINERENDE i hendes KONTROL over dig!

Hendes fuldstændige kontrol.

Da jeg kiggede på min betydningsfulde andres fødder (hendes såler), faktisk hviler, da hun var på computeren og lavede noget arbejde (Ja, Fru gør sit eget arbejde, hehe 😉) - noget slog mig bare.

Noget slog mig, da jeg skrev mine daglige nyhedsbreve - helt GRATIS, i øvrigt, til dine femdom-elskere, og du kan tilmelde dig lige her.

Og at noget var - fru Bao, og hendes dejlige, men alligevel knækkede hæle, og meget mere.

Frk. Bao, for dem, der ikke ved, findes i Sin City Diaries - Volume #3, og med rette.

Hun er den dame, der kaldte mig ud af det blå for en massage, og insisterede på, at jeg fik en, når jeg IKKE rigtig ville have en... og ved ren dint af hendes kraftfulde holdning sikrede jeg, at jeg fik alt andet end en"afslappende“ massage.

For hvad det er værd, de massage, hvor pigerne kommer hjem, er generelt 'happy ending' massage. Du, læseren af Sin City ved det, men denne dame gjorde alt andet end at give mig en lykkelig afslutning, som du vil se i bogen, hehe, og fik mig til at gruse efter MERE.

Hvordan?

Nå, ødelagte orgasmer (eller delvis orgasme) og dovenskab er en del af det, min ven, og jeg vil ikke lade katten ud af posen fuldt ud. Trods alt, Madam Bao fortjener bedre, og det er det, bogen er til.

Men den ene ting husker jeg, da hun svingede benene latterligt op og sagde „din kæreste vil være meget heldig!“ (da jeg betalte HER for en massage og alligevel begyndte at „presse hendes fødder“ - jeg kunne ikke hjælpe det!) er hendes revnede hæle.

Det er dit sted, DRENG!

Det var klart, hvad jeg gjorde, overraskede hende, men hun VIDSTE det dybt inde (det er grunden til, at resten af det skete som det gjorde).

Og tydeligvis havde hun aldrig haft en mand, eller nogen være opmærksom (eller så meget af det) til bunden af hendes fødder, som jeg var, især hendes knækkede såler, som hun gjorde sit niveau bedst for at trække sig væk og skjule, i det mindste oprindeligt (og efter den første „presse“, hun var komfortabel nok til at lade mig gøre det, hehe, og dase i hendes SHEER dominans - som hun burde!).

Og min pik blev bare hårdere og hårdere, og hun gav mig ikke en rigtig handjob, som hun skulle.

Fru, vær venlig at gøre det sværere, Jeg klynkede, og hun så på mig på en irriteret måde, og begyndte at.

men det LOOK var nok!

Jeg brød ud - - virkelig en RUINERET (eller delvis) orgasme, der holdt mig liderlig, og selvom det ikke er hele historien, der skulle forklare, hvorfor jeg bogstaveligt talt bad hende om at vende tilbage endnu en gang - dette efter at hun ikke engang gav mig den fulde tid, jeg havde betalt for, hehe.

Hun vidste, at jeg var en pushover, og udnyttede fuldt ud, og hun skulle, ah, men hvor var vi?

Godt, knækkede hæle min ven er en rigtig tænding for mig, og jeg formoder, at enhver ægte femdom-elsker, fordi det for mig betyder, at"endnu en kvinde“ kommer på den dominerende vogn.

DET betyder, at kvinden generelt er MÅDE bedre end mænd - endda en dame om natten til sin klient!

Og det betyder OGSÅ, at nogensinde mand altid skal være under en kvindes fod, og gør hvad fru Susan engang fortalte mig så hovmodigt, alligevel klassisk.

Tal med hendes såler, knægt! Lær dem bedre at kende end dig selv!

Ja, de er afstumpede og beskidte, DRENG. Og ja, du vil tilbede dem!

Og det er sandt, og da jeg masserede fru Baos fødder, da hun bogstaveligt talt lo af den betalende klient, der groveling foran hende, og udnyttede mig fuldt ud ved a) benægter min orgasme og b) forlader tidligt og c) at være braty generelt (ingen af dem ville hun normalt have gjort med en rigtig mand - nøjagtigt det modsatte, hehe, ligesom de andre damer, jeg har nævnt i Sin City Diaries)... mine tanker var bare af en ting.

Og jeg spurgte hende.

„Fru, må jeg venligst købe noget fodlotion til dig?“

„Huh????“

Og de guffaws, hun udsendte... godt, lad mig bare sige, at det var prikken over i"et.

Købte jeg den lotion til hende?

Godt, du bliver nødt til at tjekke bogen for at finde ud af det - men for nu, det er derfor, jeg elsker knækkede hæle lige så meget som forkælede såler og hæle - fordi det minder mig endda pludselig om, at hun er der af en grund - at blive tilbedt, og det er det!

Ligesom gudinden var hun altid, er, og VIL VÆRE! 😉

Tak, frue! Meget værdsat.

Bedste

Mike Watson

P.S. - Husk at hente en kopi af Sin City Diaries - samlingen lige HER.

P.S #2 - Sørg også for, og tjek vores samling af kinesiske femdom-kompileringer lige HER.

You may also like...