Zašto VOLIM Madam je ispucale pete!

(PS - na početku, ovo je prvi put napisano 14. juna 2020. - kanonska veza OVDJE - - ali otkad su ga budalaše u Mediju zabranile - hehe, evo!)

(i PS #2 - ako možete pogoditi čije pete dolaze PRVI na slici - dobit ćete posebnu nagradu! Ne, oni nisu Bao Bao Ma'am, hehe).

Zato što vrištaju obožavanje. DJEČAK!

To je pravo. Obožavanje!

I kao što mogu čuti Madam Bao kako se gnjavi na ovo, gleda me s tim pogledom u oči — zajedno sa gospođom Sofijom, susjedom iz susjedstva, ljupkom gospođicom V (još jednom susjedom iz stvarnog života) i mnogim, mnogim drugim prekrasnim i krajnje dominantnim ženama koje sam naizgled privukla sebi poput moljaca do plamena, jedna misao dolazi na pamet od svih ostalih!

Hvala vam, gospođo!

Moje mjesto je UVIJEK pred tvojim nogama - zapravo, POD njima! ;)

Znajte svoje mjesto, BOY!

I istina je, prijatelju moj. Ako ste pravi ljubitelj femdom, DA, više nego bilo šta drugo bi trebalo da bude na vrhu vašeg uma (i mislim na vaš mozak - ne tvoja mala glava, dečko!).

Uvijek se radi o njoj, dečko. Ostalo slijedi nakon toga, a to je samo činjenica poput istinskog ljubitelja ženke mora prihvatiti da istinski doživljava radosti uzimanja u ruke i POSJEDSTVA, zaključavanja (pun namijenjen! ;), zaliha... i BREL!

A što se tiče ispucalih peta?

Pa, oni su seksi kao pakao jer.

To su njena stopala! Oni su HER potplati! I bez obzira na to što zaslužuju obožavanje i OBESINANCE. A ako vam moram reći zašto, vjerovatno NE morate biti na ovoj stranici, prijatelju.

I 2... jer vrištaju obožavanje.

Puno literature je napisano o dobro razmaženim i pedikiranim potplatima za žene, i kako se “okreće podmornice”, i tako dalje i ja nemam nužno problema s tim, pogotovo ako, i kao što me je Madam Angie natjerala da to činim često, podmornica (muški) plaća za tu uslugu.

Kakva žurka zaista! ;)

Findom, volim te - i dame koje tako milostivo pristaju na izdavanje vlastitog jedinstvenog brenda pronalaska (i da, svaka dama je JEDINSTVNA;)).

Gospođo, vi ste prava KRALJICA i BOŽICA, i zaslužujete da budete Obožavani! Paye lagu Madam!

Ali, gdje je TRUE femdom u svemu ovome?

Što je s damom koja nije imala vremena otići u salon za masažu stopala ili salon kako bi obavila noge?

Što je s damom koja joj je cijeli dan bila na nogama, a noge joj Smrade?

Što je s damom koja cijeli dan nosi visoke potpetice, a potplati i dalje mirišu, čak i nakon tuširanja?

A šta je sa damom koja još nema voljnog sub.

Dobiješ sliku, dečko.

Žene su sve žene, i sve su SUPERIOR u odnosu na muškarce, i SVE zaslužuju da ih se štuje, i VIŠE (u početku) ako imaju ispucale pete (moje misli to jest). jer ih treba maziti što prije! Kao i žena u pitanju.

Čovjek' mjesto zaista je pod ženskom nogom.. zauvijek, i to je vaš privelge kao sub da vidi svoje prljave, žuljeva stopala i tabanima — i pretvoriti ih u najljepše ikad, kao ona opušta.. samouvjeren i oh-tako-seksualno-dominantan u njenoj KONTROLU nad vama!

Njena potpuna kontrola..

Dok sam gledao na noge moje značajne druge (njene potplati), zapravo odmara kao što je bila na kompjuteru radi neki posao (da, gospođa radi svoj posao, hehe 😉) - nešto me je samo pogodilo.

Nešto me je pogodilo dok sam pisao svoje dnevne biltene - potpuno BESPLATNO, usput, za vaše ljubitelje femdom, a možete se prijaviti upravo ovdje.

I to je bilo — gospođo Bao, i njene divne, ali ispucale pete, i još mnogo toga.

Gospođa Bao, za one koji ne znaju je sadržanu u Sin City Diaries - Volume #3, i to s pravom.

Ona je dama koja me je pozvala iz vedra neba na masažu, i insistirala je da je dobijem kad je zapravo NE želim... i pukim dahom njenog snažnog stava osigurala je da imam sve osim “opuštajuće” masaže.

Ako nešto vrijedi, one masaže na kojima se djevojke vraćaju kući uglavnom su “sretni kraj” masaže. Vi, čitatelj Grada grijeha to zna, ali ova dama je učinila sve osim da mi daje sretan kraj kao što ćete vidjeti u knjizi, hehe, i dao me puzati za VIŠE.

Kako?

Pa, uništeni orgazmi (ili djelomični orgazam) i LIJENOSTA su dio toga, prijatelju moj, i neću pustiti mačku iz torbe u potpunosti. Uostalom, Madam Bao zaslužuje bolje, i za to je knjiga.

Ali jedne stvari koje se sjećam dok je smiješno zamahnula nogama i rekla: “Tvoja djevojka će biti vrlo sretna!” (pošto sam joj platio masažu, a ipak sam počeo “pritiskati noge” - nisam si mogao pomoći!) je joj ispucale pete.

To je tvoje mjesto, BOY!

Jasno je da ju je ono što sam radio iznenadilo, ali ona je to znala duboko u sebi (zbog čega se i ostatak dogodio kao i to).

I jasno je da nikada nije imala muškarca, ili bilo koga da obraća pažnju (ili toliko toga) na dno njenih stopala kao ja, posebno njene ispucale potplate, koje je činila svoj nivo najbolje da se povuče i sakrije, barem u početku (i nakon prvog “štampe”, bila je dovoljno udobna da mi dozvoli da to učinim, hehe, i da se zabavljam njena SHEER dominacija — kako treba!).

I moj kurac je postajao sve teži i teži, i nije mi davala pravi handjob kako bi trebala.

Gospođo, molim vas, učinite to teže, cvili sam, a ona me je pogledala na iznerviran način i počela.

.. ali taj LOOK je bio dovoljan!

Izbio sam - zaista uništeni (ili djelomični) orgazam koji me je držao uspaljenom i iako to nije cijela priča koja bi trebala objasniti zašto sam je doslovno molio da se vrati još jednom - to nakon što mi nije ni dala puno radno vrijeme koje sam platio, hehe.

Znala je da sam gurnut i iskoristila je sve prednosti i trebala bi, ah, ali gdje smo stali?

Pa, ispucale pete moj prijatelj su pravi zaokret za mene i sumnjam bilo koji pravi ljubavnik femdom, jer za mene to znači “još jedna žena” uzimajući na dominantnu bandwagon.

To znači da su žene općenito superiorne od muškaraca - čak i dama noći svom klijentu!

I to također znači da čovjek uvijek treba biti pod ženskim stopama, i učiniti ono što mi je gospođa Susan jednom rekla tako ohotno, a ipak klasično.

Razgovarajte s njenim potplatima, dečko! Upoznajte ih bolje od sebe!

Da, žuljeni su i prljavi, BOY. I da, obožavat ćete ih!

I to je istina, i dok sam masirao stopala Madam Bao dok se doslovno smijala klijentu koji plaća puzeći ispred nje, i iskoristio me u potpunosti tako što sam negirao moj orgazam i b) odlazeći rano i c) biti braty uopšte (nijedna od kojih bi inače radila sa pravim muškarcem - upravo suprotno, hehe, slično kao i ostale dame koje sam spomenuo u dnevnicima grada greha).. moje misli su bile samo jedne stvari.

I pitao sam je.

“Gospođo, mogu li vam, molim vas, kupiti losion za stopala?”

“Huh????”

I guffe koje je emitirala... dobro, samo da kažem da je to bila šlag na torti.

I jesam li joj kupio taj losion?

Pa, morat ćete pogledati knjigu da biste saznali - ali za sada, zato volim ispucale pete koliko i razmažena potplata i potpetica - jer me čak i moe naglo podsjeća da je ona tu s razlogom - da je obožavaju, i to je to!

Poput boginje, ona je uvijek bila, jest i BITI ĆE! 😉

Hvala vam, gospođo! Mnogo poštovati.

Najbolji

Mike Watson

P.S. - Ne zaboravite da pokupite kopiju dnevnika grada greha - Kompilacija upravo OVDJE.

P.S #2 - Budite sigurni i pogledajte našu kolekciju kineskih kompilacija femdom upravo OVDJE.

You may also like...