Maestre Malone, penisul tau este atat de frumos!?

Și este cu adevărat!

Penisul lui m-a condus INSANE cu pofta în ultimele zile, chiar și atunci când sunt complet cheltuit - penisul lui scoțând din pantaloni, îmbrăcăminte și toate, niciodată nu reușește să trezească - și să mă inspire la „înălțimi” mai mari - nu propriul meu penis sissy înțelept, dar altfel!

Maestre, ești atât de drăguț!

Și penisul tău este atât de lung și frumos!

Maestrul Wang a fost ultimul tip, cu acele puburi DENSE minunate ale lui care m-au înnebunit cu o poftă atât de totală și pură, dar chiar și EL nu a avut același efect asupra mea ca Malone este, ce STUD, nu am vorbit chiar dincolo de normal!

Pula lui este atât de drăguță, întotdeauna tare!

Lung!

Arătând în sus!

Și un set de bile frumoase, mereu pline, nu atârnă, sunt întotdeauna „strânse” - cu poftă!

E atât de frumos!

Am scris atâtea ode penisului lui, nici măcar nu știu de unde să încep!

Poate că acest lucru ar fi un punct bun, în caz contrar, Google este prietenul tău.

Și numele lui, sau așa cred că este Malone - sună atât de frumos! Perfect Master Malone, dong lung al lui Malong, toate sunetele atât de MANLY și NICE!

??? Maestrul I atât de sissy te iubesc, mi-ar săruta picioarele, fiecare deget de la picior de 10 ori, și BEG pentru a vedea doar vârful penisului!

Și acolo se află nubul, jocul de cuvinte destinat, îmi place atât de mult dongul, întregul dong, dar capul este cel mai frumos în acest caz!

În Penis Central am scris despre acest tip de dong, dar nu direct.

Și nu m-am concentrat destul de mult pe cap într-unul din puncte, dar...

Penisul Central de Mike Watson

... dong-ul lui, este tăiat. E lung. YUM!

Este îngust, dar nu atât de îngust încât nu se simte bine!

Dar acel arbore lung este atât de închinare demn, pielea atât de netedă, dar partea inferioară, cea mai sensibilă parte a penisului minunat al Maestrului, partea inferioară este curbată în sus!

Gaura lui de pipi este atât de drăguță, o pot mirosi la kilometri distanță!

Capul lui, acel cap de penis strălucitor, m-a condus nebun, Maestre, l-aș săruta toată ziua și, într-adevăr, Maestrul mă ignoră chiar acum, dar îi promovez penisul zilnic, este atât de frumos!

În timp ce masează picioarele soției mele în timp ce bate palme, lovituri și altfel cățelele - și mă ignoră - în timp ce îi dau o pedichiură cu celălalt picior pe umărul meu, în timp ce îi dau capul noaptea, toate gândurile obișnuite ale femdom sunt acolo.

Masându-și picioarele așa cum vrea ea.

Apăsând picioarele ca ea vrea!

Cel mai important, nu doar lingerea ei așa cum vrea ea - dar cerșind să o lingă! - și mulțumindu-i profund pentru lucrurile pe care majoritatea bărbaților nu le-ar face niciodată și zonele pe care nimeni nu le-ar „dori”, adică tufișuri nebărbierite, axile și... ei bine, minunata ei VULVA!

Chiar și în perioada ei, o fac!

Îi scot tampoanele și eu...

Totul, întotdeauna se reduce la... progresia naturală despre care vorbesc atât de des în Cock Worship for Sissies și Faggots!

penisul cult pentru sissies și homosexuali de mike watson

Picioare și cocoș, băiete!

Picioare și cocoș!

Și asta e, o progresie naturală pe care o poți ignora, dar este întotdeauna acolo!

Mă gândesc la dongul lung al lui Malone tot timpul, chiar și atunci când îi apăs picioarele, sug degetele de la picioare ale doamnei ca și cum aș fi dong-ul lui, capul, doamna îl iubește!

Șoptesc lucruri sexy despre EL în timp ce o implorăm să mă denigreze pe mine, corpul meu, penisul meu - ceea ce oricum ar face-o, dar ea o iubește când mă grovel în timp ce o plac!

Tot ce contează, dong-ul lung al lui Malone este ceea ce merită PLĂCERE, aș vrea să-l pot lipi permanent pe fața mea, cu capul îndreptat în sus, stilul Spongejoe Bob, așa că aș putea avea bilele sale minunate în gură, în timp ce privesc cu respect (limba afară! GOON!) la arborele său lung, și sărutându-l toată ziua...

Malone Domnule, ești atât de drăguț!

Penisul este cu adevărat (pentru doamnă și mine) ceea ce lucrez până la!

Și o vreau cu un adevărat armasar ca tine, nu cineva ca mine, care este un armasar în sala de gimnastică, dud woefully în dormitor!

Îți place doar penisul băiatului!

Rachna Ma'am, ai fost atât de dreapta, și atât de frumos!

Mă întreb ce face Malone Sir.

Mă întreb dacă penisul lui este flasc și dacă se plimbă așa cum am scris într-o mărturisire Sissy aici!

Asta e atât de sexy, dongul lung al unui bărbat - un bărbat adevărat - se învârte în timp ce merge, și bile, ochii mei sunt hiponotizați de dongul swinging și de HEAD, de obicei umed după sex!

ATÂT DE FRUMOS!!!

Ei bine, prietene, aceasta ar putea fi o altă mărturisire sissy pentru sine, și așa cum am scris pe Twitter în această dimineață, Mărturisirea Tatălui - Mama - sau Sissy Mike nu a simțit niciodată acest lucru bine.

Hehe.

Totul despre comunicarea cinstită și deschisă din inimă.

Trebuie să vrei să o faci mai întâi, deși!

Și chiar dacă vă mărturisiți pentru voi înșivă, sau SO, sau oricine, dacă o faceți în mod natural și cu o inimă deschisă, șansele sunt sămânța voastră (joc de cuvinte!) va înflori în ceea ce vrei cu adevărat!

Bine, destul de asta — sau dongul Maestrului din nou?

Acest cap este atât de frumos, mă întreb ce face.

Oh, îmi pare rău, Maestre Malone!

EL — ce face EL!

Așa cum doamna perla se face referire pe bună dreptate la penisul stud ca „el”!

Și asta e asta.

Înapoi în curând!

Cel mai bun,

Mike Watson

PS - Vorbind de Sissy Confessions, aici este ultimul nostru curs - aprins HOT -

Sissy Mărturisiri de Mike Watson

Ia-l ACUM.

(Acel sissy tocmai a învățat cum să conducă. E atât de mândră de asta! Muah! Te iubesc pe toți!?) Sissy PRIDE! Gata de SERVIT! TU!

?

Veți iubi!

Și, trimiteți mărturisirile dvs. ca comentarii sau e-mailuri dacă alegeți acest lucru, le voi împărtăși cu lumea (și nu fiți timizi, cu toții avem acele gânduri!) .

Nici ei nu vor pleca niciodată. Mai bine ACCEPTĂ!

You may also like...