Master Malone, penis er SÅ fin!?

Og det er det virkelig!

Penisen hans har drevet meg INSANE av begjær de siste dagene, selv når jeg er helt brukt - penis hans stikker ut av buksene, sløv antrekk og alt, det unnlater aldri å VEKKE - og INSPIRE meg til større «høyder» - ikke min egen sissy penis klok, men ellers!

Mester, du er så snill!

Og penis er så lang og fin!

Mester Wang var den siste fyren, med de herlige TETTE pubene hans som gjorde meg sinnssyk med så fullstendig og ren lyst, men til og med han hadde ikke helt den samme effekten på meg som Malone er, hva en STUD, vi har ikke engang snakket utover det normale!

Pikken hans er så fin, alltid HARD!

Lang!

Peker opp!

Og et sett med fine baller, alltid full, de henger ikke ned, de er alltid «stramme» - med begjær!

Det er så fint!

Jeg har skrevet så mange oder til penis, Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne!

Kanskje DETTE ville være et godt poeng, ellers, Google er din venn.

Og navnet hans, eller så synes jeg det er Malone - høres så fint ut! Perfekt mester Malone, Malongs lange dong, alt høres så MANLY og NICE ut!

??? Mester jeg så sissy elsker deg, Jeg ville kysse føttene dine, hver tå 10 ganger, og BEG for å bare SE spissen av penis!

Og der ligger nubben, ordspill ment, Jeg elsker dongen, hele dong, men HODET er det fineste i dette tilfellet!

I Penis Central skrev jeg om denne typen dong, men ikke direkte.

Og jeg fokuserte ikke helt på hodet i et av punktene, men...

Penis Central av Mike Watson

... hans dong, den er kuttet. Den er lang. NUM!

Det er smalt, men ikke så smalt at det ikke føles bra!

Men den lange skaftet er så tilbedelsesverdig, huden så glatt, men UNDERSIDEN, den mest følsomme delen av Mesterens nydelige penis, undersiden er buet opp!

Tissehullet hans er så fint, Jeg kan lukte det milevis unna!

HODET hans, det skinnende penishodet, det har drevet meg sinnssyk, Herre, Jeg ville kysse det hele dagen, og faktisk, Master ignorerer meg akkurat nå, men jeg markedsfører penis hans daglig, det er så fint!

Mens hun masserer konas føtter mens hun smeller, spark, og ellers tisper - og ignorerer meg- mens du gir henne pedikyr med den andre foten på skulderen, mens hun gir hodet om natten, alle de vanlige femdom-tankene er der.

Masserer føttene hennes som hun vil.

Trykker på bena hennes som hun ønsker!

Viktigst av alt, ikke bare å slikke henne som hun vil - men ber om å slikke henne! — og takke henne voldsomt for ting de fleste menn aldri ville gjort, og områder ingen ville «ønske» dvs. ubarberte busker, armhuler, og... vel, hennes vakre VULVA!

Selv på hennes periode, jeg gjør det!

Jeg fjerner tampongene hennes, og jeg...

Det hele, koker alltid ned til... den naturlige progresjonen jeg snakker om så ofte i Cock Worship for Sissies and Fagots!

Kuk tilbedelse for sissies og fagotter av Mike Watson

Føtter og pikk, gutt!

Føtter og COCK!

Og det er det, en naturlig progresjon du kan ignorere, men den er alltid der!

Jeg tenker på malones lange dong hele tiden, selv når du trykker på føttene, Jeg suger fru tær som om jeg ville hans dong, hodet, fru elsker det!

Jeg hvisker sexy ting om ham mens jeg ber henne om å fornærme meg, min kropp, min penis - som hun uansett ville gjort, men hun elsker det når jeg gruer mens jeg gleder henne!

Det er alt som betyr noe, Malones lange dong er det som fortjener PLEASURE, Jeg skulle ønske jeg kunne feste den permanent på ansiktet mitt, hodet peker opp, Spongejoe Bob-stil, så jeg kunne ha de vakre ballene hans i munnen, mens jeg ærbødig stirrer (tungen ut! GOON!) på hans lange skaft, og kysser det hele dagen lang...

Malone Sir, du er så snill!

Din penis er virkelig (for fru og meg selv) det jeg jobber med!

Og jeg vil så ha henne med en ekte pigg som deg, ikke noen som meg som er en pigg i treningsstudioet, sørgelig DUD på soverommet!

Du liker bare guttens penis!

Rachna Ma'am, du hadde så RETT, og så FINT!

Jeg lurer på hva Malone Sir gjør.

Jeg lurer på om penis hans er slapp, og hvis han går rundt som jeg skrev i en Sissy Confession her!

Det er så sexy, en manns lange dong - en ekte manns - svinger mens han går, baller også, øynene mine er hyponotisert av den svingende dong, og HODET, vanligvis våt etter kjønn!

SÅ FINT!!!

Vi vil, min venn, DETTE kan være en annen sissy tilståelse for seg selv, og som jeg skrev på Twitter i morges, Bekjennelse til far - mor - eller sissy Mike følte aldri så bra.

Hehe.

Alt om ærlig og åpen kommunikasjon fra hjertet.

Du må ønske å gjøre det først skjønt!

Og selv om du tilstår for deg selv, eller din SO, eller hvem som helst, hvis du gjør det naturlig og med et åpent hjerte, sjansene er frøet ditt (ordspill!) vil BLOOM inn i det du virkelig vil ha!

OK, nok av dette - eller Master"s dong igjen?

Det hodet er så fint, Jeg lurer på hva det gjør.

Beklager, Mester Malone!

HAN - hva han gjør!

Som Madam Pearl rettmessig referert til stud penis som «han»!

Og det er det.

Tilbake snart!

Beste,

Mike Watson

PS - Apropos Sissy Confessions, her er vårt siste kurs - flammende HOT -

Sissy Confessions av Mike Watson

Få det NÅ.

(Den sissy lærte bare å kjøre. Hun er så STOLT av det! Muah! Jeg elsker dere alle!?) Sissy STOLTHET! Klar til å tjene! DU!

?

Du vil elske det!

Og, send inn tilståelsene dine som kommentarer eller e-post hvis du velger det, Jeg vil dele dem med verden (og ikke vær sjenert, vi har alle de tankene!) .

De vil aldri forsvinne heller. Bedre godta det!

You may also like...