Master Malone, zakar anda begitu bagus!?

Dan ia benar-benar!

Zakarnya telah mendorong saya GILA dengan nafsu sejak beberapa hari terakhir, bahkan ketika saya benar-benar menghabiskan — zakarnya mencucuk keluar dari seluarnya, pakaian slovenly dan semua, ia tidak pernah gagal untuk MEMBANGKITKAN — dan MEMBERI INSPIRASI kepada saya untuk lebih besar “ketinggian” -tidak penakut zakar saya sendiri bijak, tetapi sebaliknya!

Tuan, awak sangat baik!

Dan zakar anda BEGITU PANJANG DAN BAGUS!

Master Wang adalah lelaki terakhir, dengan pubes DENSE yang indah yang mendorong saya gila dengan nafsu yang begitu jelas dan semata-mata, tetapi walaupun DIA tidak mempunyai kesan yang sama kepada saya seperti Malone, apa STUD, kita bahkan belum bercakap di luar biasa!

Batangnya sangat bagus, selalu KERAS!

Panjang!

Menunjuk ke atas!

Dan satu set bola bagus, selalu penuh, mereka tidak menggantung, mereka selalu “ketat” - dengan nafsu!

Ia sangat NICE!

Saya telah menulis begitu banyak odes kepada zakarnya, saya tidak tahu di mana untuk bermula!

Mungkin INI akan menjadi titik yang baik, jika tidak, rakan Google anda.

Dan namanya, atau jadi saya fikir ia adalah Malone - bunyi begitu bagus! Sempurna Master Malone, dong panjang Malong, semua bunyi begitu MANLY dan NICE!

??? Guru saya begitu penakut cinta anda, saya akan mencium kaki anda, setiap kaki 10 kali, dan MOHON untuk hanya MELIHAT hujung zakar anda!

Dan di dalamnya terletak nub, pun dimaksudkan, Saya sangat suka dong, seluruh dong, tetapi HEAD adalah yang paling baik dalam kes ini!

Di Penis Central saya menulis mengenai jenis dong ini, tetapi tidak secara langsung.

Dan saya tidak cukup fokus pada kepala di salah satu perkara, tetapi...

Zakar Tengah oleh Mike Watson

... dong beliau, ia dipotong. Ia adalah panjang. YUM!

Ia sempit, tetapi tidak begitu sempit ia tidak berasa baik!

Tetapi aci panjang itu begitu menyembah layak, kulit begitu licin, tetapi UNDERSIDE, bahagian yang paling sensitif zakar indah Master, bahagian bawah melengkung!

Lubang pee-nya sangat bagus, saya boleh mencium baunya bermil-mil jauhnya!

HEADNYA, kepala zakar yang berkilat itu, ia mendorong saya gila, Tuan, saya akan menciumnya sepanjang hari, dan sesungguhnya, Guru mengabaikan saya sekarang, tetapi saya mempromosikan zakarnya setiap hari, sangat NICE!

Semasa mengurut kaki isteri saya ketika dia menampar, menendang, dan sebaliknya bitches - dan mengabaikan saya - sambil memberinya pedikur dengan kaki yang lain di bahu saya, sambil memberikan kepalanya pada waktu malam, semua pemikiran femdom biasa ada di sana.

Mengurut kakinya seperti yang dia mahukan.

Menekan kakinya seperti dia mahu!

Yang paling penting bukan hanya menjilat dia seperti dia mahu - tetapi memohon untuk menjilatnya! - dan mengucapkan terima kasih banyak atas perkara-perkara yang tidak akan dilakukan oleh kebanyakan lelaki, dan kawasan yang tidak akan “mahukan” iaitu semak yang tidak dicukur, ketiak, dan... baiklah, VULVA yang cantik!

Walaupun pada tempohnya, saya melakukannya!

Saya keluarkan tamponnya, dan saya...

Ia semua, sentiasa bermuara ke... perkembangan semula jadi saya sering bercakap tentang Cock Worship untuk Sissies dan Faggots!

Cock Worship untuk Sissies dan Faggots oleh Mike Watson

Kaki dan ayam jantan, budak lelaki!

Kaki dan COCK!

Dan itu, perkembangan semula jadi yang boleh anda abaikan, tetapi selalu ada!

Saya memikirkan dong panjang Malone sepanjang masa, walaupun menekan kakinya, saya menghisap jari kaki Puan seperti saya akan dong, kepala, Puan menyukainya!

Saya berbisik perkara seksi tentang DIA sambil memohon kepadanya untuk merendahkan saya, badan saya, zakar saya - yang dia akan anyway, tetapi dia suka apabila saya merendahkan sambil menyenangkan dia!

Yang semua yang penting, dong panjang Malone adalah apa yang patut KESERONOKAN, Saya berharap saya kekal boleh melekat pada muka saya, kepala menunjuk ke atas, Spongejoe Bob gaya, jadi saya boleh mempunyai bola indah di dalam mulut saya, manakala hormat merenung (lidah keluar! ORANG JAHAT!) pada batang panjangnya, dan menciumnya sepanjang hari...

Tuan Malone, awak sangat baik!

Zakar anda benar-benar (untuk Puan dan saya sendiri) apa yang saya kerjakan!

Dan saya sangat menginginkannya dengan pejantan sebenar seperti anda, bukan orang seperti saya yang merupakan pejantan di gim, dengan sedih DUD di bilik tidur!

Anda hanya suka zakar budak lelaki!

Rachna Ma'am, anda begitu RIGHT, dan begitu NICE!

Saya tertanya-tanya apa yang Malone Sir lakukan.

Saya tertanya-tanya jika zakarnya lembap, dan jika dia berjalan seperti yang saya tulis dalam Pengakuan Sissy di sini!

Thats begitu seksi, dong panjang seorang lelaki - seorang lelaki sebenar - berayun ketika dia berjalan, bola juga, mata saya hyponotized oleh dong berayun, dan HEAD, biasanya basah selepas seks!

BEGITU BAGUS!!!

Nah, kawan saya, INI boleh menjadi satu lagi pengakuan penakut kepada dirinya sendiri, dan seperti yang saya tulis di Twitter pagi ini, Mengaku kepada Bapa - Ibu - atau Sissy Mike tidak pernah merasakan ini baik.

Hehe.

Semua tentang komunikasi yang jujur dan terbuka dari hati.

Anda perlu MAHU MELAKUKANNYA PERTAMA WALAUPUN!

Dan walaupun anda mengaku kepada diri sendiri, atau SO anda, atau sesiapa sahaja, jika anda melakukannya secara semula jadi dan dengan hati terbuka, kemungkinan benih anda (pun!) akan BLOOM ke dalam apa yang anda benar-benar mahu!

OK, cukup ini — atau tuan dong lagi?

Kepala itu sangat bagus, saya tertanya-tanya apa yang dilakukannya.

Oh, maaf, Tuan Malone!

HE - apa yang DIA lakukan!

Sebagai Puan mutiara berhak disebut zakar stud sebagai “dia”!

Dan itulah.

Kembali tidak lama lagi!

Terbaik,

Mike Watson

PS - Bercakap tentang Pengakuan Sissy, inilah kursus terbaru kami - Blazing HOT -

Pengakuan Penakut oleh Mike Watson

Dapatkan SEKARANG.

(Bahawa penakut hanya belajar bagaimana untuk memandu. Dia sangat BANGGA! Muah! Saya sayang kamu semua!?) Kebanggaan Penakut! Bersedia untuk BERKHIDMAT! ANDA!

?

Anda akan menyukainya!

Dan, hantar pengakuan anda sebagai komen atau e-mel jika anda memilih, saya akan berkongsi mereka dengan dunia (dan jangan malu, kita SEMUA mempunyai pemikiran itu!) .

Mereka tidak akan pergi sama ada. Lebih baik TERIMA!

You may also like...