Dušo, zašto tanki momci imaju najveće kurčeve?

Home  >>  Uncategorized  >>   Dušo, zašto tanki momci imaju najveće kurčeve?

Dušo, zašto tanki momci imaju najveće kurčeve?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Ovo verovatno zvuči kao nešto što me je Sofija Bai pitala, ili možda neponovljiva Madam Su, cuckoldress au ektraordinaire.

Ili možda princeza Joanie, ili možda čak i kraljevska Madam Jojo (dok se masira ta divna široka leđa! ?).

I u svakom od tih slučajeva ja bih očekivao ovo pitanje. Hehe.

Smešna stvar, to nije bilo ko od njih koji je to pitao.

To je nešto što me je u to vreme pitala bivša devojka (vaiiiiiiii nazad u dan).

Sećate se devojke o kojoj sam vam rekao da se jednom „pokvarila“ u blizini sestrinstva i počela na tiradu o meni da moram da idem na savetovanje za moj fetiš stopala?

Siguran sam da to uradite!

Ako ste me pratili, barem to radite, ali postavlja zanimljivo pitanje.

Sinoć sam imao razne zanimljive snove, deo tih snova koji su me čekali goli „masažni“ radnici.. osim što su bili MUŠKI, za razliku od onoga o čemu sam pisao u dnevnicima grada greha, hehe.

Muške i mišićave i azijske (kineske azijske) karakteristike koliko se sećam, a sećam se onih mišićavih grudi i smeđih bradavica... i sedeli su tamo goli sa malim strukom. i ogroman penis koji je naglašavao taj mali struk još dalje!

Slično kao penis sam video na tanak leđa dude jednom, hard član skoro deblji od mog zgloba (koji nije tanak!) i savršeno ravno ramdod pravo DONG sa glavom reza, frenulum tako jasno vidljiv..

Pokušaću da postavim tu sliku na svom Tvitteru, ali za sada - - da, u snu je to bio raj za cuck, osim iako se sećam da sam dodirnuo grudi momka dok su me masirali, u snu nije bilo ponižavajućeg.

Ako ništa drugo, bilo je opuštajuće i NISAM se probudio sa tvrdim kao što to obično radim tokom nekih od ovih snova (posebno onih ponižavajućih)!

I u svakom slučaju, vratimo se na prvobitno pitanje.

U kontinentalnoj Kini imaju izreku koju sam često spominjao u svojim spisima „Ren Pang Kiu Dian“

Drugim rečima debeli čovek ima mali penis.

I dok je ovo nesumnjivo jedna od tih bombastičnih izreka, ostaje činjenica da ako imate stomak toliko velik da ne možete videti svoj penis kada pogledate dole - - pa, ne samo da je stomak prevelik, već i oduzima od vašeg penisa u smislu vidljivosti. pod pretpostavkom, naravno, ima puno posla za rad. sa.

A ako ste cuck ili sissi verovatno nije, a ako postoji, to je (ili bi trebalo da bude) zatvoren, dečko!

Znam OVO MNOGO - kada sam u dobroj formi, moje erekcije su mnogo jače, a moj penis mnogo vidljiviji i čini se većim.

Sa druge strane, kada sam bio debeo i van forme, još uvek sam imao veliki penis, ali nije bio blizu vidljiv, i nisam se osećao tako veliko sa svim flabom oko donjeg trbušnjaka!

I svi vitki momci koje sam video, bilo kao cuck ili na drugi način su potkrpili ovu moju teoriju, i čini se da je istina.

Što se vas tiče, dragi moj čitaoče - šta mislite?

Pošaljite u svoj feed nazad - i javite mi!

Najbolji

Mike Vatson

PS - Budite sigurni i pokupite kompilacije rogonja ovde (meka za vas cucks tamo) -

PS #2 - Da li ste pogledali naše šamaranje novih 16 NEVEROVATNO MOĆNA Femdom Afirmacije još uvek? Ako ne, ovde je mesto gde možete -

%d bloggers like this: