Dragă, de ce băieții subțiri au cele mai mari scule?

Home  >>  Uncategorized  >>   Dragă, de ce băieții subțiri au cele mai mari scule?

Dragă, de ce băieții subțiri au cele mai mari scule?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Acest lucru, probabil, sună ca ceva Sophia Bai ma întrebat, sau poate inimitabil Doamna Su, cuckoldress au extraordinaire.

Sau poate prințesa Joanie, sau poate chiar regalul Madam Jojo (în timp ce obține acel minunat spate larg masat! ?).

Și în oricare dintre aceste cazuri m-aș aștepta la această întrebare. Hehe.

Lucru amuzant, nu a fost niciunul dintre ei care a întrebat-o.

Acesta a fost ceva ce mi-a cerut o fostă iubită de-a mea în acea zi (wayyyyyyyyy înapoi în acea zi).

Îți amintești de fata pe care ți-am spus-o despre asta odată „s-a stricat” lângă o sororitate și a început pe o tiradă despre mine care trebuie să merg la consiliere pentru fetișul meu de picioare?

Sunt sigur că o faci!

Dacă m-ați urmărit, cel puțin, dar ridică o întrebare interesantă.

Noaptea trecută am avut diverse vise interesante, o parte din acele vise care implică muncitori goi „masaj” care mă așteaptă.. cu excepția faptului că erau BĂRBAȚI, spre deosebire de ceea ce am scris despre în Sin City Diaries, hehe.

Bărbați și musculoși și asiatici (asiatici chinezi) prezintă în măsura în care îmi amintesc și îmi amintesc acele cufere musculare și sfarcurile maro pert.. și stăteau acolo goi cu o talie mică. și un cocoș imens accentuând acea talie mică și mai departe!

La fel ca cocoșul pe care l-am văzut pe un tip subțire din spate, membrul dur aproape mai gros decât încheietura mâinii mele (care nu este subțire!) și PERFECT drept ramdod drept DONG cu un cap tăiat, frenul atât de clar vizibile..

Voi încerca să postez acea imagine pe Twitter, dar deocamdată - da, a fost un paradis în vis, cu excepția faptului că îmi amintesc că am atins pieptul tipului în timp ce m-au masat, nu a existat nici un umilitor în vis.

Dacă ceva, a fost relaxant, și nu m-am trezit cu un greu pe așa cum fac în mod normal în timpul unora dintre aceste vise (mai ales cele umilitoare)!

Și, în orice caz, înapoi la întrebarea inițială.

În China continentală, au o zicală pe care am menționat-o adesea în scrierile mele „Ren Pang Qiu Dian”

Cu alte cuvinte, omul gras are penis mic.

Și în timp ce aceasta este, fără îndoială, una dintre acele ziceri bombastice, rămâne faptul că, dacă ai o burtă atât de mare încât nu-ți poți vedea penisul când te uiți în jos - - ei bine, nu numai că burta este prea mare, dar se îndepărtează și de la penisul tău în ceea ce privește vizibilitatea. presupunând, desigur, există multe de lucrat cu.

Și dacă ești un cuck sau un sissy, probabil că nu există și, dacă există, este (sau ar trebui să fie) încastrată, băiete!

Știu asta MULT - când sunt în formă bună, erecțiile mele sunt mult mai puternice și penisul meu mult mai vizibil și pare și mai mare.

Flip side, înapoi când eram grasă și în formă, aveam încă o penis mare, dar nu era aproape la fel de vizibilă și nu mă simțeam aproape la fel de mare cu tot flabul din jurul abdomenului inferior!

Și toți băieții subțiri pe care i-am văzut, fie ca o bătaie, fie altfel au corrobat această teorie a mea, și pare a fi adevărat.

Cât despre tine, dragul meu cititor — ce crezi?

Trimiteți feedul înapoi - și anunțați-mă!

Cel mai bun

Mike Watson

P.S. - Asigurați-vă că ridicați compilații de încornorat chiar aici (o mecca pentru tine încornorat acolo) -

P.S #2 - Ați aruncat o privire la noul nostru spanking 16 Afirmații incredibil de puternic Femdom încă? Dacă nu, aici este locul unde puteți -

%d bloggers like this: