Hvorfor har slanke karer de største pikkene?

Home  >>  Uncategorized  >>   Hvorfor har slanke karer de største pikkene?

Hvorfor har slanke karer de største pikkene?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Dette høres sannsynligvis ut som noe Sophia Bai spurte meg, eller kanskje den uforlignelige Madam Su, cuckoldress au extraordinaire.

Eller kanskje prinsesse Joanie, eller kanskje til og med den kongelige Madam Jojo (mens du får den herlige brede ryggen massert! ?).

Og i noen av disse tilfellene forventer jeg dette spørsmålet. Hehe.

Morsom ting, det var ikke noen av dem som spurte det.

Dette var noe en eks kjæreste av meg på dagen (wayyyyyyyyy tilbake på dagen) spurte meg.

Husk jenta jeg fortalte deg om at en gang «brøt sammen» i nærheten av en sorority og begynte på en tirade om at jeg måtte gå til rådgivning for fotfetisjen min?

Jeg er sikker på at du gjør det!

Hvis du har fulgt meg, du gjør, i det minste, men det reiser et interessant spørsmål.

I går kveld hadde jeg forskjellige interessante drømmer, en del av drømmene som involverte nakne «massasje» -arbeidere som ventet på meg.. bortsett fra at de var MALE, i motsetning til det jeg skrev om i Sin City Diaries, hehe.

Mann og muskuløs og asiatisk (Kinesisk asiatisk) funksjoner så vidt jeg husker, og jeg husker de muskuløse kistene og de brune pert NIPPLES... og de satt der nakne med en liten midje.... og en diger pikk som fremhever den lille midjen enda lenger!

Mye som pikken jeg så på en slank rygg fyr en gang, det harde medlemmet nesten tykkere enn håndleddet mitt (som ikke er slank!) og PERFEKT rett ramdod rett DONG med et kuttet hode, frenulum så tydelig synlig..

Jeg skal prøve å legge ut det bildet på min Twitter, men foreløpig - - ja, det var cuck paradis i drømmen, bortsett fra selv om jeg husker at jeg berørte fyrens kister mens de masserte meg, var det ikke noe ydmykende i drømmen.

Hvis det er noe, det var avslappende, og jeg våknet IKKE med en hard på som jeg vanligvis gjør under noen av disse drømmene (spesielt de ydmykende)!

Og i alle fall, tilbake til det opprinnelige spørsmålet.

På fastlands-Kina, de har et ordtak jeg ofte har nevnt i mine skrifter «Ren Pang Qiu Dian»

Med andre ord har feit mann liten penis.

Og selv om dette uten tvil er et av de bombastiske ordene, gjenstår faktum at hvis du har en mage så stor at du ikke kan se pikken din når du ser ned - vel, ikke bare er magen for stor, men den tar bort fra pikken din også når det gjelder synlighet. forutsatt selvfølgelig, det er mye å jobbe med.

Og hvis du er en cuck eller sissy, er det sannsynligvis ikke, og hvis det er det, Det er (eller burde være) encaged, gutt!

Jeg vet DETTE MYE - når jeg er i god form, ereksjonene mine er mye sterkere og pikken min mye mer synlig og virker også større.

Baksiden, tilbake da jeg var feit og ute av form, Jeg hadde fortsatt en stor pikk, men det var ikke nær så synlig, og jeg følte meg ikke så stor med all klaffen rundt nedre abs heller!

Og alle de slanke gutta jeg har sett, enten som en cuck eller på annen måte har korrobert denne teorien om meg, og det ser ut til å være sant.

Når det gjelder deg, min kjære leser - hva tror du?

Send inn strømmen din - og gi meg beskjed!

Beste

Mike Watson

P.S. - Pass på og hent Cuckold Compilations her (et mekka for deg cucks der ute) -

P.S #2 - Har du tatt en titt på den nye spanking 16 UTROLIG KRAFTIGE Femdom-bekreftelser ennå? Hvis ikke, her er hvor du kan -

%d bloggers like this: