Schat, waarom hebben slanke jongens de grootste pikken?

Home  >>  Uncategorized  >>   Schat, waarom hebben slanke jongens de grootste pikken?

Schat, waarom hebben slanke jongens de grootste pikken?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Dit klinkt waarschijnlijk als iets dat Sophia Bai me vroeg, of misschien de onnavolgbare Madam Su, cuckoldress au extraordinaire.

Of misschien prinses Joanie, of misschien zelfs de koninklijke Madam Jojo (terwijl je die mooie brede rug laat masseren! ?).

En in al die gevallen zou ik deze vraag verwachten. Hehe.

Het grappige is dat niemand van hen ernaar vroeg.

Dit was iets wat een ex-vriendin van mij vroeger (wayyyyyyyyy vroeger) me vroeg.

Herinner je je het meisje waarover ik je vertelde dat ooit „kapot ging” in de buurt van een studentenvereniging en begon met een tirade over het feit dat ik naar counseling moest voor mijn voetfetisj?

Ik weet zeker dat je dat doet!

Als je me hebt gevolgd, doe je dat tenminste, maar het roept een interessante vraag op.

Gisteravond had ik verschillende interessante dromen, onderdeel van die dromen waarbij naakte „massagemedewerkers” op me wachtten... behalve dat ze MANNELIJK waren, in tegenstelling tot waar ik over schreef in Sin City Diaries, hehe.

Mannelijke en gespierde en Aziatische (Chinese Aziatische) kenmerken voor zover ik me herinner, en ik herinner me die gespierde kisten en de bruine pert tepels.. en ze zaten daar naakt met een kleine taille.. en een enorme pik die die kleine taille nog verder accentueerde!

Net als de pik die ik ooit op een slanke rug zag, was het harde deel bijna dikker dan mijn pols (wat niet slank is!) en PERFECT rechte ramdod rechte DONG met een gesneden kop, het frenulum zo duidelijk zichtbaar.

Ik zal proberen die foto op mijn Twitter te plaatsen, maar voorlopig - - ja, het was een paradijs in de droom, maar hoewel ik me herinner dat ik de borst van de man aanraakte terwijl ze me masseerden, was er geen vernederend in de droom.

Als er iets was, was het ontspannend, en ik werd NIET hard wakker zoals ik normaal doe tijdens sommige van deze dromen (vooral de vernederende)!

En in ieder geval terug naar de oorspronkelijke vraag.

Op het vasteland van China hebben ze een gezegde dat ik vaak heb genoemd in mijn geschriften „Ren Pang Qiu Dian”

Met andere woorden, dikke mannen hebben een kleine penis.

En hoewel dit ongetwijfeld een van die bombastische uitspraken is, blijft het een feit dat als je een buik hebt die zo groot is dat je je pik niet kunt zien als je naar beneden kijkt - nou ja, de buik is niet alleen te groot, maar het neemt ook je pik weg wat betreft zichtbaarheid... ervan uitgaande dat er natuurlijk veel te werken is. met.

En als je een cuck of sissy bent, is dat waarschijnlijk niet zo, en als dat zo is, is (of zou het moeten zijn) opgesloten, jongen!

IK WEET DIT VEEL — als ik in goede conditie ben, zijn mijn erecties veel sterker en mijn pik veel beter zichtbaar en lijkt hij ook groter.

Aan de andere kant, toen ik dik en uit vorm was, had ik nog steeds een grote pik, maar die was lang niet zo zichtbaar, en ik voelde me ook niet zo groot met al die flab rond de onderbuikspieren!

En alle slanke jongens die ik heb gezien, of het nu als een idioot of anderszins is, hebben deze theorie van mij bevestigd, en het lijkt waar te zijn.

Wat jou betreft, beste lezer — wat denk je ervan?

Stuur je feedback in — en laat het me weten!

Beste

Mike Watson

P.S. — Zorg ervoor dat je Cuckold Compilations hier ophaalt (een mekka voor jullie idioten die er zijn) —

P.S #2 — Heb je onze spiksplinternieuwe 16 ONGELOOFLIJK KRACHTIGE Femdom Affirmations al bekeken? Zo niet, dan kunt u hier -

%d bloggers like this: