Sayang, mengapa lelaki langsing mempunyai ayam sabung terbesar?

Home  >>  Uncategorized  >>   Sayang, mengapa lelaki langsing mempunyai ayam sabung terbesar?

Sayang, mengapa lelaki langsing mempunyai ayam sabung terbesar?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Ini mungkin terdengar seperti sesuatu yang Sophia Bai bertanya kepada saya, atau mungkin Puan Su yang tidak dapat ditiru, cuckoldress au extraordinaire.

Atau mungkin Puteri Joanie, atau mungkin juga Madam Jojo agung (sambil mendapatkan kembali luas yang indah itu diurut! ?).

Dan dalam mana-mana kes saya mengharapkan soalan ini. Hehe.

Perkara yang lucu, ia bukan mana-mana daripada mereka yang bertanya.

Ini adalah sesuatu bekas teman wanita saya pada hari itu (wayyyyyyyyy kembali pada hari itu) bertanya kepada saya.

Ingat gadis saya memberitahu anda tentang itu sekali “rosak” berhampiran pertubuhan wanita dan mula pada tirade tentang saya perlu pergi ke kaunseling untuk fetish kaki saya?

Saya pasti anda lakukan!

Jika anda telah mengikuti saya, anda lakukan, sekurang-kurangnya, tetapi ia menimbulkan soalan yang menarik.

Malam tadi saya mempunyai pelbagai impian yang menarik, sebahagian daripada impian yang melibatkan pekerja “urut” telanjang yang menunggu saya.. kecuali mereka MALE, berbanding dengan apa yang saya tulis di Sin City Diaries, hehe.

Lelaki dan otot dan Asia (Cina Asia) ciri-ciri sejauh yang saya ingat, dan saya ingat mereka dada otot dan puting pert coklat... dan mereka telah duduk di sana telanjang dengan pinggang kecil... dan zakar besar menonjolkan bahawa pinggang kecil lebih jauh!

Sama seperti ayam yang saya lihat pada dude belakang langsing sekali, ahli keras hampir lebih tebal daripada pergelangan tangan saya (yang tidak langsing!) dan SEMPURNA lurus ramdod DONG lurus dengan kepala potong, frenulum begitu jelas kelihatan.

Saya akan mencuba dan menyiarkan gambar itu di Twitter saya, tetapi buat masa ini - - ya, ia adalah syurga cuck dalam mimpi, kecuali walaupun saya masih ingat menyentuh dada lelaki itu semasa mereka mengurut saya, tidak ada yang memalukan dalam mimpi itu.

Jika apa-apa, ia adalah santai, dan saya TIDAK bangun dengan keras pada seperti yang saya biasanya lakukan semasa beberapa impian ini (terutamanya orang-orang yang memalukan)!

Dan dalam apa jua keadaan, kembali kepada soalan asal.

Di tanah besar China, mereka mempunyai pepatah yang sering saya sebutkan dalam tulisan saya “Ren Pang Qiu Dian”

Dalam erti kata lain lelaki gemuk mempunyai zakar kecil.

Dan walaupun ini tidak diragukan lagi salah satu ucapan bombastik itu, hakikatnya tetap bahawa jika anda mempunyai perut yang begitu besar sehingga anda tidak dapat melihat batang anda ketika anda melihat ke bawah - - baik, bukan sahaja perut terlalu besar, tetapi juga mengambil dari batang anda dari segi penglihatan.. andaian tentu saja, ada banyak yang perlu dilakukan dengan.

Dan jika anda seorang cuck atau penakut ada kemungkinan tidak, dan jika ada, ia (atau harus) terbungkus, budak lelaki!

Saya tahu INI BANYAK - apabila saya dalam keadaan baik, ereksi saya jauh lebih kuat dan batang saya lebih kelihatan dan kelihatan lebih besar juga.

Flip side, kembali apabila saya gemuk dan keluar dari bentuk, saya masih mempunyai batang besar, tetapi ia tidak dekat seperti yang kelihatan, dan saya tidak merasa hampir sama besar dengan semua flab sekitar abs yang lebih rendah sama ada!

Dan semua lelaki langsing yang saya lihat, sama ada sebagai cuck atau sebaliknya telah menghancurkan teori saya ini, dan nampaknya benar.

Bagi anda, pembaca sayang saya - apa pendapat anda?

Hantar suapan anda kembali - dan beritahu saya!

Terbaik

Mike Watson

PS - Pastikan dan ambil Kompilasi Cuckold di sini (Mekah untuk anda cucks di luar sana) -

P.S #2 — Adakah anda mengambil lihat pada pukulan kami baru 16 Affirmations Femdom SANGAT KUAT lagi? Jika tidak, di sini adalah di mana anda BOLEH -

%d bloggers like this: