Kulta, miksi hoikkailla kavereilla on suurimmat mulkut?

Home  >>  Uncategorized  >>   Kulta, miksi hoikkailla kavereilla on suurimmat mulkut?

Kulta, miksi hoikkailla kavereilla on suurimmat mulkut?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Tämä kuulostaa todennäköisesti siltä, että Sophia Bai kysyi minulta, tai ehkä jäljittelemätön rouva Su, cuckoldress au extraordinaire..

Tai ehkä prinsessa Joanie, tai ehkä jopa kuninkaallinen rouva Jojo (samalla kun hankit tuon ihanan leveän selän hierotaan! ?).

Ja missä tahansa näistä tapauksista odotan tätä kysymystä. Hehe.

Hassua, ei kukaan heistä kysynyt sitä.

Tämä oli jotain entinen tyttöystäväni takaisin päivällä (wayyyyyyyyyyy takaisin päivällä) kysyi minulta.

Muista tyttö, jonka kerroin sinulle siitä kerran ”hajosi” lähellä naisopiskelijayhdistystä ja aloitti tiradin siitä, että minun on mentävä jalkafetissin neuvontaan?

Olen varma, että sinulla on!

Jos olet seurannut minua, olet ainakin, mutta se herättää mielenkiintoisen kysymyksen.

Viime yönä minulla oli useita mielenkiintoisia unia, osa noista unelmista, joihin liittyy alastomia ”hieronta” työntekijöitä odottamassa minua... paitsi että he olivat MALE, toisin kuin mitä kirjoitin Sin City Diaries -lehdessä, hehe.

Mies ja lihaksikas ja aasialainen (Kiinalainen aasialainen) ominaisuuksia niin pitkälle kuin muistan, ja muistan nuo lihaksikkaat rinnat ja ruskeat pert NIPPLES... ja he istuivat siellä alasti pienellä vyötäröllä... ja valtava kalu, joka korostaa sitä pientä vyötäröä entisestään!

Aivan kuten kukko, jonka näin ohut selkä jätkä kerran, kova jäsen melkein paksumpi kuin ranteeni (joka ei ole ohut!) ja TÄYDELLISESTI suora ramdod suora DONG leikattu pää, frenulum niin selvästi näkyvissä..

Yritän postata tuon kuvan twitteriini, mutta toistaiseksi - - joo, se oli cuck paradise unessa, paitsi vaikka muistan koskettaneeni kaverin arkkua kun he hierovat minua, ei unessa ollut mitään nöyryyttävää.

Jos mitään, se oli rentouttavaa, enkä herännyt kovalla tavalla, kuten yleensä teen joidenkin näiden unelmien aikana (etenkin nöyryyttäviä)!

Ja joka tapauksessa takaisin alkuperäiseen kysymykseen.

Manner-Kiinassa, heillä on sanonta, jonka olen usein maininnut kirjoituksissani ”Ren Pang Qiu Dian”

Toisin sanoen lihavalla miehellä on pieni penis...

Ja vaikka tämä on epäilemättä yksi niistä pommittavista sanoista, tosiasia on, että jos sinulla on niin suuri vatsa, että et näe munaasi, kun katsot alas - - no, vatsa ei ole vain liian suuri, mutta se vie myös munaasi näkyvyyden suhteen. olettaen tietysti, että työtä on paljon. kanssa.

Ja jos olet cuck tai sissy, sitä ei todennäköisesti ole, ja jos on, se on (tai pitäisi olla) häkissä, poika!

Tiedän tämän paljon - kun olen hyvässä kunnossa, erektioni ovat paljon vahvempia ja munaani paljon näkyvämpi ja näyttää myös isommalta.

Kääntöpuoli, takaisin, kun olin lihava ja epäkunnossa, Minulla oli vielä iso kalu, mutta se ei ollut lähellä yhtä näkyvää, enkä tuntenut olevani lähellä yhtä suurta, kun kaikki räpyt olivat alemman abs: n ympärillä!

Ja kaikki hoikat tyypit, joita olen nähnyt, joko cuckina tai muuten ovat korroboineet tämän minun teoriani, ja se näyttää olevan totta.

Mitä sinuun tulee, rakas lukijani - mitä mieltä sinä olet?

Lähetä palautteesi takaisin - ja kerro siitä minulle!

Paras

Mike Watson

P.S. - Varmista ja noutaa Aisankannattaja-kokoelmat täältä (mekka sinulle cucks siellä) -

P.S #2 - Oletko katsonut meidän selkäsauna uutta 16 USKOMATTOMAN VOIMAKAS Femdom Affirmations vielä? Jos ei, tässä voit -

%d bloggers like this: