Скъпа, защо слабите момчета имат най-големите чепове?

Home  >>  Uncategorized  >>   Скъпа, защо слабите момчета имат най-големите чепове?

Скъпа, защо слабите момчета имат най-големите чепове?

20
May,2020
Spicy Erotic
off

Това вероятно звучи като нещо, което София Бай ме попита, или може би неподражаемата мадам Су, рогоносец о извънредно.

Или може би принцеса Джоани, или може би дори царствената мадам Джоджо (докато масажирате този прекрасен широк гръб! ?).

И във всеки от тези случаи очаквам този въпрос. Хехе.

Странното е, че никой от тях не го е питал.

Това беше нещо, което бившата ми приятелка през деня (wayyyyyyyyy назад през деня) ме попита.

Помниш ли момичето, за което ти казах, че веднъж „се счупи“ близо до сестринството и започна на тирада за мен, че трябва да отида на консултации за фетиша на краката ми?

Сигурен съм, че го правиш!

Ако сте ме следили, поне го правите, но това повдига интересен въпрос.

Снощи имах различни интересни сънища, част от тези сънища, включващи голи „масажни“ работници, които ме чакат.., освен че бяха МЪЖКИ, за разлика от това, за което писах в Sin City Diaries, хехе.

Мъжки и мускулести и азиатски (китайски азиатски) черти, доколкото си спомням, и си спомням тези мускулести сандъци и кафявите перт НИПЕЛИ. и те седяха там голи с малка талия. и огромен петел, подчертаващ тази малка талия още повече!

Подобно на петел, който видях веднъж на тънък гръб, твърдият член почти по-дебел от китката ми (което не е тънко!) и Перфектно прав ramdod прав DONG с отрязана глава, френулумът е толкова ясно видим.

Ще се опитам да публикувам тази снимка в моя Twitter, но засега - - да, това беше рай в съня си, освен че си спомням, че докосвах сандъците на човека, докато ме масажираха, нямаше унизително в съня.

Ако не друго, беше релаксиращо и НЕ се събудих с твърд, както обикновено правя по време на някои от тези сънища (особено унизителните)!

И във всеки случай, обратно към първоначалния въпрос.

В континентален Китай, те имат една поговорка, която често споменавам в моите писания „Рен Панг Цю Диан“

С други думи дебелия човек има малък пенис.

И макар това без съмнение да е една от онези бомбастични поговорки, остава фактът, че ако имате корем, толкова голям, че не можете да видите пениса си, когато погледнете надолу - - е, не само коремът е твърде голям, но и отнема от пениса ви по отношение на видимостта.., ако приемем, разбира се, има много за работа, има много за работа с.

И ако сте кучка или сиси, вероятно няма, и ако има, то е (или трябва да бъде) обградено, момче!

Знам ТОВА МНОГО - когато съм в добра форма, ерекциите ми са много по-силни и пенисът ми е много по-видим и изглежда по-голям.

Обратната страна, обратно, когато бях дебел и извън форма, все още имах голям член, но не беше близо до толкова видим, и не се чувствах толкова голям с всички flab около долния абс!

И всички слаби момчета, които съм виждал, или като гадняр, или по друг начин са оправили тази моя теория, и изглежда, че е истина.

Що се отнася до вас, скъпи читателю — какво мислите?

Изпратете обратно емисията си - и ме уведомете!

Най-добър

Майк Уотсън

Послепис - Бъдете сигурни и вземете Компилации от рогоносец точно тук (Мека за вас рогоносец там) -

Послепис #2 - Разгледали ли сте нашите напляскващи нови 16 НЕВЕРОЯТНО МОЩНИ Femdom утвърждения все още? Ако не, тук е мястото, където МОЖЕ -

%d bloggers like this: